Gözler Telekom’da

Gözler Telekom’da

Ligde oynadığı son 4 maçı kaybeden Torku Konyaspor’da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak Türk Telekom maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak kötü gidişi noktalamak istiyor

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’da Pazar günü deplasmanda oynanacak Türk Telekom maçının hazırlıkları sürüyor.  Geride kalan 4 haftada galibiyet alamayan yeşil-beyazlı ekip haftayı 19 puan ve averajla 8. sırada tamamladı.Torku Konyaspor zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin Pazar günü Ankara’da oynayacağı Türk Telekom maçını Rüştü Nuran-Semih Vural-İbrahim Altıntaş yönetecek.

TROY’DAN İYİ HABER

Eskişehir deplasmanında sakatlanan ve 4 haftadır parkeden uzak kalan Troy De Vries’ın Ankara’da oynanacak karşılaşmada forma giymesi bekleniyor. Güçlü rakiplerle oynadığı maçlarda Troy’un eksikliğini hisseden TorkuKonyaspor’da  baş antrenör Aziz Bekir de bu durumu Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada belirtmişti Aziz Bekir, “Troy umarım Perşembe günü bizimle olacak. Eğer olmazsa bizim başka bir oyuncu bulmamız lazım. Troy’un eksikliğinden dolayı her oyuncum ekstra mücadele ediyor. Bu yüzden başka oyuncularımın sakatlanmasından korkuyorum. Çünkü oyunculara fazla yükleniyoruz” diye Troy De Vries ile ilgili açıklama yapmıştı.

TÜRK TELEKOM 13. SIRADA

Torku Konyaspor’un hafta sonu konuk olacağı Türk Telekom Ligde 13. sırada bulunuyor. Ankara temsilcisi ligde oynadığı 13 maçta  5 galibiyet 8 yenilgi aldı. Türk Telekom ekibi geride kalan haftada Eskişehir Basket’e 88-79 yenildi.Torku Konyaspor da sahasında Beşiktaş İntegral Forex’e 79-84 yenilmişti.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.