Gözler son haftaya çevrildi

Gözler son haftaya çevrildi

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor’un mücadele ettiği TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda 17. hafta karşılaşmaları geçtiğimiz hafta sonu oynandı.

Şekerspor’un maç yapmadan kapattığı haftada şampiyonluk yarışı son haftaya taşındı. Temsilcimizi 4 puan geriden takip eden Eyüpspor, zorlu haftada Turgutluspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 56’ya çıkardı. Eyüp aldığı bu sonuçla şampiyonluk yarışını son haftaya taşımış oldu. Lig’de 3. durumda bulunan Turgutlu ise bu sonuçla yarıştan koptu. Lig’de Şekerspor 57 puanla liderliğini devam ettirdi.

17. haftanın ardından alınan sonuçlarla birlikte ligin şampiyon ve Play-Off’ta mücadele edecek takımı son hafta belli olacak. Son haftada Alanyaspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde galip geldiği takdirde mutlu sona ulaşan taraf olacak. Olası bir puan kaybında ise Eyüpspor, Fethiye deplasmanında üç puan alırsa ligin şampiyonu olacak. Temsilcimizin maç yapmadan geçtiği 17. haftada alınan sonuçlar ve Ligin son haftasında oynanacak olan maçlar şöyle: Sarıyer 4-0 Denizli Belediyespor Tepecikspor 1-0 İstanbulspor Eyüpspor 1-0 Turgutluspor Alanyaspor 0-1 Fethiyespor. 18. hafta maçları: Konya Şekerspor – Alanyaspor Fethiyespor – Eyüpspor Turgutluspor – Tepecikspor İstanbulspor - Sarıyer
Öte yandan hafta sonu Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekerspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Günde yaptığı tek idmanla çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, Alanyaspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Hafta sonunu maç yapmadan geçen temsilcimiz, zorlu haftada boş durmadı. Temsilcimizde yardımcı antrenörler ve alt yapı hocaları Play-Off’ta karşılaşacakları muhtemel rakipler ile transfer için takip edilen futbolcuları izlemeye devam etti. Ayrıca yeşil-beyazlılarda her hangi bir eksik bulunmuyor. Temsilcimizde orta sahanın başarılı futbolcularından Cafercan’ın adalesinde Fethiye maçı sonrasında hafif sertleşme tespit edildi. Tedavisine devam edilen tecrübeli futbolcunun önemli bir rahatsızlığının bulunmadığı belirtilirken, tedavisinin Alanya maçına kadar tamamlanacağı bildirildi.
Öte yandan TFF 2. Lig Play-Off maçları 25, 27 ve 30 Mayıs tarihlerinde Antalya’da, Antalya Atatürk ve Mardan statlarında oynanacak. TFF 2. Lig Play-Off maçları, 2009-2010 sezonunda TFF 2. Lig Yükselme Grubu’nu 3, 4, 5 ve 6. sıralarda bitiren takımlar ile klasman gruplarını lider tamamlayan 4 ekibin katılımı ile toplam 8 takım arasında oynanacak. Eleme usulü ile oynanacak Play-Off maçları sonucunda finali kazanan ekip, Bank Asya 1. Lig’e çıkacak 3. ve son takım olacak.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence Alanyaspor maçını kazandıkları takdirde diğer rakiplerin ne yaptığının kendilerini ilgilendirmediğini söyledi. Hedeflerine ulaşmak için kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerinin altını çizen Erence; “Lig’e verdiğimiz bir haftalık arayı hazırlıklar açısından ili değerlendirip. Lig’i 3 puanla noktalamak istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteği ile hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Onun için bu zorlu maçta tüm camiamızı ve Konyalı sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.