Gözler Samsun’da

Gözler Samsun’da

Adanaspor beraberliğini unutmaya çalışan konyasporda gözler hafta sonunda oynanacak olan Samsunspor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlılar, haftanın ilk çalışmasını dün yaptılar. Kartalda moraller iyi

Konyaspor’da, ligin 15. haftasında, 6 Aralık Pazar günü iç sahada Samsunspor ile  oynanacak maçın hazırlıkları bir günlük izinin ardından dün akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde gerçekleştirilen yenileme antrenmanıyla başladı.  

Bugün kondisyon ve teknik-taktik olmak üzere çift çalışma yapacak olan yeşil-beyazlılar, yarın taktik ağırlıklı, Cuma günü de kombine idman yapacaklar ve hazırlıkları cumartesi günü ter idmanıyla tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Konyaspor’da sakat olan Koray dışında Poljac ve Ahmet Görkem ise sarı kart cezası nedeniyle bu hafta Samsun maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar. 
Adanaspor beraberliğiyle puanını 31’e çıkartan ve liderliğini sürdüren Konyaspor’da, Samsun maçının parolası da galibiyet olarak belirlendi.. Puan kaybına tahammülleri olmadığını ve kazanmak zorunda olduklarını belirten yöneticiler, ligin ilik yarısını lider bitirmeleri için kalan maçları en az puan kaybıyla kapatmaları gerektiğini yinelediler. 
Bank Asya 1. ligde 15. hafta perdesi 5 Aralık Cumartesi günü Kardemir Karabükspor-Hacettepe Spor maçıyla açılacak. 6 Aralık Pazar günü ise Konyaspor-Samsunspor maçıyla birlikte şu karşılaşmalar yapılacak. Gaziantep B.Ş.Bld.Spor-Bucaspor. Karşıyaka-Kocaelispor. Orduspor-Boluspor. Kartalspor-Adanaspor. Dardanelspor-Giresunspor. Çaykur Rizespor-Mersin İdmanyurdu. Ligde 15. hafta perdesi 7 Aralık Pazartesi günü oynanacak Kayseri Erciyesspor-Altay maçıyla kapanacak. 
KARTAL YİNE ZİRVEDE
Bank Asya 1. ligde Konyaspor’un liderliği sürüyor.. Pazar günü, deplasmanda Adanaspor ile 0-0 berabere kalarak puanını 31’e çıkartan yeşil-beyazlılar 14. haftayı da lider geçti. Ligde Bayramda oynanan maçlardan 4’ünü ev sahibi,  4’ünü deplasman takımları kazandı, 1 mücadele ise berabere sona erdi. Karabükspor, Karşıyaka, Çanakkale dardanel ve Orduspor deplasmanda kazanana takımlar oldu.  
Bank Asya 1. ligde zirve takımlarından Altay, Mersin, Boluspor, Karabükspor, Karşıyaka ve Giresunspor haftayı galibiyetle kapatırken, Konyaspor ve Adanaspor 1’er puanla yetindi. Rizespor’da düşüş bu hafta da Karşıyaka yenilgisiyle devam etti. Bucaspor ve Kartalspor ise 14. haftayı puansız geçti.  Sadece bir maçta gol sesi çıkmazken, ligde bu hafta toplam 26 gol atıldı. En gollü karşılaşma: 5-2 sonuçlanan Boluspor-Kartalaspora maçı olurken, bunu 5-1’lik sonuçla Karabükspor-Kocaelispor maçı izledi. Boluspor’dan Adem Büyük ve Ömer, Kartalaspor’dan Shaibu, Karabükrspor’dan Burak ve Şenol rakip fileleri 2’şer kez havalandırdı. 
Bank Asya 1. ligde, hafta sonunda yapılan maçlarda hakemler 39 sarı ve 3 kez de kırmızı karta baş vurdu. En çok kart, 9 sarı kartla Mersin İdmanyurdu-Bucaspor maçında çıktı. Gaziantep Büyükşehir’den Bülent, Kartalspor’dan Serdar ve Orduspor’dan Müslüm kırmızı kart cezası nedeniyle 15. hafta maçlarında takımlarında forma giyemeyecekler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.