Gözler Rize'de

Gözler Rize'de

Ligin ikinci yarısında, 19 resmi maçta yenilmeyerek bir rekor daha kıran ve tarihe geçen Torku Konyaspor’da kupadaki Fenerbahçe yenilgisinin ardından gözler yarınki Rizespor maçına çevrildi

Torku Konyaspor’da Rizespor maçı hazırlıkları devam ediyor. Biletlere satışa çıktı. Ziraat Türkiye kupası yarı final maçlarının ilk ayağında Fenerbahçe ile oynanan karşılaşma sonrası ara vermeden Rize maçı hazırlıklarına başlayan Torku Konyaspor’da planlar 3 puan üzerine yapılıyor. Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Kartal’da dün basın ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilen taktik antrenmanda futbolcuların moralinin iyi olduğu gözlendi. Bugün de taktik çalışarak hazırlıkları tamamlayacak olan Konyaspor’da tek düşünce galibiyet. 

Ligin ikinci yarısında, 19 resmi maçta yenilmeyerek bir rekor daha kıran ve tarihe geçen Torku Konyaspor’da kupadaki Fenerbahçe yenilgisinin ardından gözler yarınki maça çevrildi. 

Büyükşehir Belediye stadında oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maç öncesi Konyaspor 56 puanla 3. sırada yer alırken, Çaykur Rizespor ise 31 puanla tehlike hattının hemen üzerinde 14. sırada bulunmakta.. İki takım arasında ligin ilk yarısında Rize’de oynanan maç 0-0 sonuçlanmıştı. 

Torku Konyaspor ile Rizespor arasında yarın yapılacak maçın biletleri de Perşembe günü satışa çıkartıldı. Futbolseverler biletlerini tüm Passolig satış kanalları ve stadyum gişelerinden temin edebilecekler. Bilet ücretleri batı alt tribün 50, batı üst tribün 25, doğu alt tribün 15, doğu üst tribün 10, kuzey ve güney kale arkası tribünler 5 TL olarak belirlendi. Konuk takım bilet ücretleri de 5 TL olarak açıklandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.