Gözler Pertevniyal’da

Gözler Pertevniyal’da

Gelişim Koleji galibiyeti ile ligdeki çıkışını sürdüren Selçuk Üniversitesinde gözler Pertevniyala çevrildi. Zorlu maçın hazırlıklarına başlayan temsilcimizin tek hedefi evinde kazanmak

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Grubunda mücadele veren Selçuk Üniversitesi bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Pertevniyal karşılaşmasının hazırlıklarına Antrenör İsmail Beleş nezaretinde yaptığı antrenmanla start verdi. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Gelişim Kolejini mağlup ederek büyük moral bulan Sarı-Mavililer Pertevniyal karşılaşmasını da kazanarak hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Antrenör İsmail Beleş nezaretinde ilk çalışmasını kondisyon ağırlıklı antrenman gerçekleştiren temsilcimiz bugün de teknik ve taktik ağırlıklı idman yapacak.

Lig’de iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş; ”Gelişim Koleji galibiyeti ile ligdeki çıkışımızı sürdürdük. Bu hafta ise kendi sahamızda Pertevniyal ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımda moraller yüksek. Hedefimiz rakibimizi kendi sahamızda yenerek hedefimize bir adım daha yaklaşmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu ise Beko Basketbol Ligine yükselmek için geride kalan maçları da kazanmak zorunda olduklarını belirterek” Deplasmanda ligin güçlü isimlerinden Gelişim Kolejini mağlup ettik. Alınan bu galibiyet bizi Beko Basketbol Ligine bir adım daha yaklaştırmış oldu. Bu hafta ise kendi sahamızda Pertevniyal ile karşılaşacağız. Zor bir karşılaşma olacak. Salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak bu maçı da kazanacağız” dedi.
ÜNİVERSİTE’DEN RİXOS A TEŞEKKÜR
Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut ve Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Tezcan, Rixos Konya Genel Müdürü Cem Bora’yı ziyaret ederek kulübe desteklerinden dolayı teşekkür etti. Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden ve BEKO Basketbol  Ligine yükselmeyi amaçlayan Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü yöneticileri, takıma destek veren kuruluşlara teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor. Rixos Konya’nın desteklerini her zaman yanlarında hissettiklerini belirten Kulüp Başkanı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut, “Üniversite olarak tekrar BEKO Basketbol Ligine yükselmeyi hedefliyoruz. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için ise, mücadelemiz devam ediyor. Bu mücadelemizde bizi yalnız bırakmayarak destek veren başta Rixos Otel Yönetim Kurulu’na olmak üzere bütün kuruluşlara teşekkür ederim” dedi. Ziyaretten memnun olduğunu belirten Rixos Konya Otel Genel Müdürü Cem Bora ise  üniversite basketboluna destek vermekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.