Gözler Konya’da

Gözler Konya’da

Play-Off mücadelesi verene takımlar arasında en rahatı, 55 puanlı Adanaspor. Konyaspor, 52 puanla 6. sıraya inerek umudunu bu haftaya taşıdı. 53’er puanlı Karşıyaka ve Altay’ın gözü de Konya’da

Konyaspor, Samsunspor ile deplasmanda berabere kalarak play-off şansını ertelerken, Ufukhan’ın cezalı duruma düşmesiyle önemli bir kayıp verdi. Ligde play-off’a kalacak takımlar büyük bir olasılıkla hafta sonunda oynanacak 33. hafta maçlarıyla çözülecek.. Konyaspor-Giresunspor karşılaşması ise düğümü çözecek. Dahası, gözler bu hafta Konyaspor-Giresunspor maçında olacak.

Bank Asya 1. ligde, tehlike hattının hemen üzerinde yer alan ve düşme tehlikesini tam atlatamayan Samsunspor karşısında, Pazar günü vasat bir futbol sergileyen ve gol alanlarında yine etkili olamayarak 1 puanla yetinen Konyaspor’da umutlar son iki haftaya kaldı.. Yeşil-beyazlılar, maçın ardından karayoluyla Konya’ya döndüler. Dün dinlenen yeşil-beyazlılar, Pazar günü oynanacak Giresunspor maçının hazırlıklarına bugün, saat 11.00’de Tatlıcak tesislerinde yapılacak yenileme antrenmanıyla başlayacaklar.. Antrenmandan önce teknik direktör Ziya Doğan futbolcularla, saha içerisinde 15 dakika kadar sürecek bir toplantı yapacak. Konyaspor’da hazırlıklar hafta boyu taktik ağırlıklı antrenmanlarla sürecek ve Cumartesi günü tamamlanacak. Kartal’da, Samsun maçında 4. sarı kartını gören Ufukhan cezalı duruma düştü. Ufukhan, Pazar günü Giresunspor ile oynanacak maçta formda giyemeyecek.  
EN RAHAT TAKIM ADANASPOR
Bank Asya 1. ligde, play-off mücadelesi verene takımlar arasında en rahatı, 55 puanlı Adanaspor.. Konyaspor, 52 puanla 6. sıraya inerek umudunu bu haftaya taşıdı. 53’er puanlı Karşıyaka ve Altay’ın gözü de Konya’da olacak. Dahası, play-off düğümü büyük bir olasılıkla bu hafta Konyaspor-Giresunuspor maçında çözülecek.
Konyaspor ile Giresunspor arasında yapılacak maçı Konyaspor kazanması halinde yeşil-beyazlı ekiple birlikte 53’er puanlı Karşıyaka ve Altay’da rahatlayacak ve Adanaspor’dan sonra Karşıyaka, Altay ve Konyaspor’da adını play-off’a yazdıracak. Konayaspqor-Giresunuspor maçı berabere bitmesi halinde düğüm çözülecek ve aynı takımlar play-off’a kalacak. Bu durumda da son haftaki maçların bir önemi kalmayacak ve takımlar prestij için mücadele edecekler. Konyaspor-Giresunuspor maçını, konuk takım kazanması  halinde ise play-off düğümü son hafta çözülecek.. Konyaspor bu koşulda son maçta Altay ile deplasmanda en az berabere kalması ve 1 puan alması gerekmekte. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum