Gözler kongrede

Gözler kongrede

Yeni sezonda süper ligde mücadele edecek olan Konyapor’da yeni yapılanmaya gidilecek. Öncelikle yeni yönetim belirlenecek, sonra iç ve dış transferler için düğmeye basılacak.

Bank Asya 1. lige, İstanbul’da yapılana yükselme grubu maçlarında şampiyon olarak veda eden Konyaspor’da kutlamaların ardından yeni dönem hazırlıkları için kollar sıvandı.. Yeşil-beyazlı takımda öncelikle olağanüstü genel kurula gidilecek, bu arada transfere çalışmaları da sürdürülecek.

GENEL KURUL KARARI ÇIKTI
Konyaspor yönetim kurulunun önceki akşam yaptığı toplantıda olağanüstü genel kurul kararı alındı.. Ancak, kongrenin tarihi net olarak belirlenmedi.. Alınan bilgilere göre, genel kurulun 11-14 Haziran tarihlerinde yapılması düşünülmekte.. Tarih muhtemelen bugün belirlenecek ve gazetede yayınlanacak. Genel kurulla ilgili görüşlerini aldığımız, isminin açıklanmasını istemeyen biri yönetici, kendisinin görev almak istemediğini, ancak Bahattin Karapınar destekleyeceklerini dile getirdi. Aynı yönetici, mevcut yönetimden de en az 8 kişinin Karapınar ile birlikte yeni yönetimde yer alacağını, diğer yöneticilerin ise yeni isimlerden oluşabileceğini sözlerine ekledi. Öte yandan, güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, Süper ligde gelirlerin artması nedeniyle yönetime Bahattin Karapınar dışında iki listenin daha katılabileceği öğrenildi. Bu konuda bazı eski yöneticilerin çalışma yapmak için kollarını sıvadıkları ileri sürüldü.
TOPLANTI 28 HAZİRAN’DA
Konyaspor’da, yeni dönem planlaması içinde çalışmalara yapılıyor.. Salı günü yönetimle bir görüşme yaparak Konya’dan ayrılan teknik direktör Ziya Doğan’ın, başkan Bahattin Karapınar’a bir hafta içerisinde bir rapor vereceği bildirildi..  Raporda, Bahattin Karapınar ile birlikte Ziya Doğan’ın da göreve devam etmesi halinde takımda kimlerin kalacağı ve kimlerin gönderileceği, dış transferde kaç futbolcu alınacağı konularının yer alacağı açıklandı.
Yeşil-beyazlı takımda, şampiyonluk kutlamalarının ardından futbolculara 28 Haziran’a kadar izin verildi.. Bir ay dinlenecek olan futbolcumlar anılan gün Konya’da toplanarak lig hazırlıklarına başlayacaklar. Çalışmalar bir hafta kadar Konya’da yapılacak ve ardından belirlenecek merkezde kampa girilecek. Konyaspor kamp dönemi boyunca en az 8 hazırlık maçı oynayacak. Öte yandan, futbolculara İstanbul’da yapılan play-off maçları öncesi 2 milyon TL’yle yakın ödeme yapıldığı ve futbolculara 250 bin lira dolayında bir borç kaldığı öğrenildi.   
TARAFTARLARA TEŞEKKÜR
Konyaspor yönetim kurulu, İstanbul'da Ali Sami Yen ve Atatürk Olimpiyat Stadyumlarında oynanan Bank Asya 1. Lig yükselme grubu maçlarında takımı yalnız bırakmayan ve tribünleri doldurarak verdikleri destekle elde edilen büyük başarıda önemli pay sahip olan İstanbul'daki Konyalılara ve maçlara gelişlerinde yapılan organizasyonlarda emeği geçenlere teşekkür etti.
Bu konuda yapılan açıklama şöyle. “Süper Lig'e yükselen Konyaspor'un İstanbul'da oynadığı maçlar öncesinde yapılan organizasyonlarla İstanbul'da, çevre il ve ilçelerde yaşayan Konyalıların maçlara gelmesine yayınlarıyla katkı sağlayan 106.4 Radyo Mavi Karadeniz Aslan Mustafam (Mustafa Çil) başta olmak üzere; İstanbul Konyalılar Derneği Başkanı Oktay Özaydınlı'ya, Bozkırlılar Dernek Başkanı Ahmet Ayyıldız'a, BEYHUDER Başkanı Mehmet Eker'e, Ilgınlılar Dernek Başkanı Mehmet Yılmaz'a, Taşkentliler Dernek Başkanı Özgür Vedat Barlas'a, Yeşil Ereğli Dernek Başkanı Erkan Ezgü'ye, Hadimliler Dernek Başkanı Abdullah Balon'a, Ayrancılılar Dernek Başkanı Hüseyin Uyanık'a, Gebze Konyalılar Derneği Başkanı Musa Kovalık'a ve diğer dernek başkanlarına Konyaspor'a Süper Lig yolunda verdikleri destekten dolayı büyük Konyaspor camiası olarak sonsuz şükranlarımızı sunarız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum