Gözler Kastamonu’da

Gözler Kastamonu’da

Plevneyi mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini alan temsilcimiz Diltaşta moraller yüksek. Kastamonu Bozkurt Belediyesi ile zorlu bir maça çıkacak olan temsilcimiz hazırlıklarına devam ediyor

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Diltaş Eğitim Kurumları, Galatasaray ve Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan aldığı birer puanın ardından sahasında Tokat Belediyesi Plevne’ye set vermeyerek aldığı ilk galibiyete seviniyor. Diltaş, bu sonuçla puanını 5’e yükseltirken, ligin dibinde yer alan Tokat ekibi ise büyük bir yara aldı. Mavi-Beyazlı temsilcimiz, ilk yarıyı moralle tamamlamanın ve kalan maçlarını kazanmanın hesaplarını yapıyor. Diltaş, 9. haftasında 1 puan üzerinde yer alan Kastamonu Bozkurt Belediyesi ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

8. haftasında galibiyetle tanışan Diltaş Eğitim Kurumları’nda büyük sevinç yaşanıyor. Kulüp başkanı Mehmet Bozkurt Ataman, yaptığı açıklamada, lige hiç beklemedikleri şekilde kötü bir başlangıç yaptıklarını ve üst üste mağlubiyetler aldıklarını belirtti. Ligin ilk 7 haftasında 7 yenilgi almalarının takım üzerinde büyük bir baskı oluşturduğunu ifade eden Ataman, “Nihayet bu baskıyı Tokat Belediyesi Plevnespor’u yenerek üzerimizden attık. Bu maçta gerçek gücümüzü göstererek, rakibimizi 3-0 gibi net bir skorla yenmesini bildik” dedi.
Bu galibiyetin Diltaş’ın geleceği açısından çok önemli olduğunu anlatan Ataman, şunları kaydetti: “Üzerimizdeki baskıyı attık ve oyuncularımız yeniden özgüvenlerini kazandı. Bundan sonra işlerin rayına oturacağını ve galibiyetlerin peş peşe geleceğini düşünüyorum. Bozkurt Belediyesi ve Beşiktaş maçlarını da kazanarak ilk devreyi iyi bir konumda bitirmek istiyoruz. Takım olarak çok çalışıyoruz ve bunun karşılığını alacağımıza inanıyorum. Özellikle ligin ikinci yarısında fikstür avantajını kullanıp, üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz var.”
Diltaş Eğitim Kurumları Antrenörü Ünsal İsmail Kırıcı ise haklı bir galibiyet aldıklarını ve bunun için mutlu olduklarını söyledi. Kastamonu Bozkurt Belediyesi önünde de aynı performansı sergileyerek evlerine mutlu dönmek istediklerini ifade eden Kırıcı; “Ligin ilk yarısını moralli kapatmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İkinci yarıda ise daha kaliteli bir Diltaş izlettirmek için mücadele edeceğiz” dedi.
Yönetim kuruluna ve kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekleyen Kırıcı; “Yönetim kurulumuz bize her türlü desteği sağlıyor. Gerek yaptığı uyarılar, gerek deplasmanlara getirdikleri taraftarlarla bizleri yalnız bırakmıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ekip olarak onlara layık olmak için mücadele edeceğiz. Ayrıca Konya’nın şu an ligde mücadele eden tek takımıyız. Konya’nın bize güvenmesini ve bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum