Gözler İstanbulspor’a çevrildi

Gözler İstanbulspor’a çevrildi

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Denizli Belediyespor deplasmanında aldığı 1-0’lık galibiyetle gelen liderliğin keyfini yaşıyor.

Lige iyi bir başlangıç yapamayan yeşil-beyazlılar, Sarıyer karşısında aldığı hükmen galibiyetin ardından Denizli deplasmanında da getirdiği galibiyetle büyük moral buldu. Klasman Grubu’nun 5. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor ile karşılaşacak olan Şekerspor, zorlu maçın hazırlıklarına bugün başlayacak. Henüz evinde galibiyet alamayan yeşil-beyazlılar, alacağı üç puanla hem iyi bir seri yakalamak, hemde taraftarlarını mutlu etmenin hesaplarını yapıyor.

İstanbul maçının hazırlıklarına bugün başlayacak olan yeşil-beyazlılarda, fıtık ameliyatı olan Murat Gürbüz Erol ve dizinden ameliyat geçirecek olan Samet Gören dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Öte yanan Denizli maçında sarı kart gören Gökhan Caba’da sarı kart sınırına gelen isimler kervanına katıldı. Caba ile birlikte Muhammet Reis, Serkan Silan, Turgay, Kadir, Cafercan ve sakatlığı devam eden Murat sınırda bulunan diğer futbolcular.
Şekerspor Denizli deplasmanından getirdiği altın değerindeki üç puanla liderlik koltuğuna oturdu. Puanını 38’e çıkartan yeşil-beyazlılar, +20 averajla zirvede bulunuyor. Temsilcimizi yakından takip eden Eyüpspor ise bu afta puanını 38’e çıkarttığı maçta Tepecikspor’u gol yağmuruna tuttu. Tepecik’i 5-0 mağlup eden Eyüp’ün averajı ise +8. Uzun haftalar zirvede yer alan Turgutluspor ise maç yapmadan geçtiği haftayı zararla kapattı. 36 puanda kalan Turgutlu, zorlu haftanın ardından 3. sıraya geriledi. Lig’de 4. sırada bulunan Alanyaspor ise bu hafta Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Aldığı beraberlikle puanını 34’e yükselten Alanya, zirve yarışında büyük yara aldı. Ayrıca Şekerspor’un bu hafta sonu karşılaşacağı İstanbulspor, kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor’a 3-1 mağlup oldu. Aldığı yenilgi ile 23 puanda kalan İstanbul, 7. sırada yer alıyor.
2. Lig 2. Klasman grubunun 4. haftasında alınan sonuçlar ve önümüzdeki haftanın maçları şöyle: Denizli Belediyespor 0-1 Konya Şekerspor, İstanbulspor 1-3 Fethiyespor, Tepecikspor 0-5 Eyüpspor, Sarıyer 1-1 Alanyaspor. 5. hafta maçları: Fethiyespor-Turgutluspor, Konya Şekerspor–İstanbulspor,  Alanyaspor - Denizli Belediyespor, Eyüpspor-Sarıyer.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Denizli maçında zor bir galibiyet aldıklarını söyledi. Hava şartlarının her iki takımı da futbol adına çok zorladığını ifade eden Altıparmak; “Şiddetli rüzgâr nedeni ile istediğimiz mücadeleyi sahaya yansıtmakta güçlük çektik. Ancak her şeye rağmen çok önemli bir üç puan aldık. Bunun için çok mutluyuz. Ayrıca liderlik koltuğuna oturarak moral bulduk ve yolumuza bundan sonra kayıpsız devam etmek için mücadele edeceğiz. Hedefimiz lider olarak grubu tamamlayıp, Play-Off’tan Bank Asya 1. Ligi vizesi almak” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.