Gözler hazırlık maçlarında

Gözler hazırlık maçlarında

Klasman grubundan Bank Asya 1.Lige yükselmeyi hedefleyen temsilcimiz Şekerspor, 2.yarı hazırlıklarını Antalyada sürdürüyor.

Antalya Belek’te ikinci yarı hazırlıklarına Cuma günü başlayan yeşil-beyazlılar, burada ilk özel maçını 8 Ocak Perşembe günü Körfez Belediyespor ile yapacak. Bu karşılaşmadan iki gün sonra Bank Asya 1.Lig takımlarından Karabükspor ile karşılaşacak temsilcimiz özel maçlar serisine 12 Ocak Pazartesi günü Pendikspor ile yapacağı maç ile son verecek. Belek kampını 14 Ocak’ta bitirerek Konya’ya dönecek temsilcimizde oyuncuların morallerinin yerinde olduğu, hazırlıkların neşeyle sürdüğü belirtildi. Belek’te hazırlıklara sabah öğlen olmak üzere çift idmanla başlayan yeşil-beyazlılarda oyuncuların form durumu ve yeni transferler Teknik Direktör İsmail Kartal’ın yüzünü güldürüyor. İlk yarı bitimine doğru takımıyla müthiş bir çıkış yakalayan tecrübeli çalıştırıcının ikinci yarıdan bir hayli umutlu olduğu, kendisini iyiden iyiye Bank Asya’ya hazırladığı ifade edildi.
Hazırlık maçlarında transfer edilen oyuncuların takımla birlikte uyumunu gözden geçirmek isteyen Kartal’ın bu maçlara büyük önem verdiği, oyuncularından bu karşılaşmaları bir lig maçı gibi algılamalarını istediği bildirildi. Tecrübeli çalıştırıcının bu tutumu ikinci yarıda oyuncular arasında kıyasıya bir forma savaşı yaşanacağını gösterirken, ilk yarıda takımın 18 kişilik kadrosunda banko yer alan tecrübeli oyuncuların da yeni transferler sonrası canı dişine katarak çalıştıkları ifade edildi
2 STOPER, 1 SANTRAFOR İLE TRANSFER BİTECEK
Transfer çalışmalarına 2008’in son günü olan 31 Aralık’ta başlayan Şekerspor yönetimi bir hafta içinde 5 oyuncuya imza attırdı. Transferde her gün hareketli saatler yaşayan yeşil-beyazlı yönetim, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda 2 stoper, 1 santrafor daha alarak transfere nokta koyacak. Böylece ilk yarıda kadro dışı bırakılan oyuncular nedeniyle 18 kişilik kadro ile mücadele etmek zorunda olan yeşil-beyazlılarda kadro 26 kişiye çıkacak.Orta sahayı Konyaspor’dan Uğur Yanıkdemir ve Sivasspor’dan Murat Yılmaz,sol beki Anadolu Üsküdarspor’dan Ferhat Yayla ile güçlendiren yönetim kaleyi de Gebzespor’un tecrübeli kalecisi Emrehan Ceylan ile güçlendirdi. Yeşil-beyazlılar son olarak Tokatspor’dan santrafor oyuncusu Şinasi Ev’i transfer etmişti. Böylece orta alanda başarılı işler çıkaran Serkan Reçber ve Muhammet Reis’i Uğur ve Murat ile takviye eden yeşil-beyazlılar, Emre Köksal’ın ikinci yarıda başarılı bindirmeler yaptığı sol kanadı da Ferhat Yayla ile güçlendirdi. Kaleci Ünal Odabaşı’dan en kısa zamanda kulüp bulmasını isteyen yönetim de Gebzespor’un başarılı kalecisi Emrehan’a yeşil-beyazlı formayı giydirdi.
İlk yarıda forvette Faruk Temel, Can Parlayan ve Önder Yılmaz ile mücadele eden ancak bu oyuncuların belli dönemlerdeki sakatlıkları ve form durumlarındaki düşüşleri nedeniyle sıkıntı yaşayan Kartal, Şinasi Ev’in yanı sıra bir santrafor daha alarak ikinci yarıda bol alternatifli bir forvet hattı oluşturmayı düşünüyor.
2 stoper ve 1 forvet oyuncusu için girişimlerini hızlandıran yönetim, rotayı Bank Asya 1.Lig’e çevirdi. Yönetimin, burada gözüne kestirdikleri oyuncuların yöneticilerle görüştükleri, bu transferlerin en kısa sürede biteceği kaydedildi. Transferi gerçekleşen oyuncuların kamuoyuna duyurulacağı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.