Gözler Hacettepe’de

Gözler Hacettepe’de

Trabzonspor karşısında aldığı yenilgi ile moral kaybeden Selçuk Üniversitesi lider Hacettepe maçının hazırlıklarına başladı. temsilcimizin tek hedefi kazanarak Trabzon yenilgisini telafi etmek

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi A Grubu’nda mücadele eden Selçuk Üniversitesi’nde Trabzonspor karşısında alınan yenilginin üzüntüsü sürerken, takımda tüm gözler hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Hacettepe maçına çevrildi. Lig lideri ile oynanacak olan maçın hazırlıklarına Pazar günü yapılan antrenman ile başlayan Sarı-Mavililer, dün çift antrenmanla çalışmalarını yürüttü.

Selçuk Üniversitesi Antrenörü Hasan Özmeriç, 2-3 hafta içerisinde takımın istenildiği seviyeye geleceğini ifade ederek, “Trabzon karşılaşmasında iyi bir oyun sergileyemedik. Bazı eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi çalışarak gidereceğiz. İki üç hafta içerisinde takımım istediğim seviyeye gelecek ve başarılı sonuçlara imza atacağız” dedi.
Hacettepe karşılaşmasının zorlu geçeceğini ifade eden Özmeriç, “Bu hafta deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacağız. Kadrosunda iyi oyuncular var. Zorlu bir maç olacak. Selçuk Üniversitesi olarak tüm tedbirlerimizi alacağız. İyi oynayıp, salondan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut ise yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Kendi evimizde oynadığımız Trabzonspor maçında galibiyet adına çok istekli değildik. Rakibimiz pota altında kurduğu üstünlükle maçı kazandı. Bu maç bizim için artık geride kaldı. Şimdi önümüzde çok önemli bir maç daha var. Lider Hacettepe ile oynayacağız. Trabzon karşısındaki hataları tekrarlamayıp Ankara’dan galibiyetle dönmek için mücadele edeceğiz. Teknik kadro ve oyunculara güvenimiz tam. Bu takım engelleri aşıp Beko Basketbol Ligi’ndeki yerini alacaktır.”
Erkekler İkinci Ligi A grubunda 16. hafta müsabakaları oynanan maçlar ile tamamlanırken puan cetvelinin üst sırasında değişiklik olmadı. Toplu sonuçlar ve son puan durumu şöyle Pertevniyal: 69- Gelişim Koleji: 78 Final Spor: 97- İstanbul BŞB: 79 Selçuk Üni: 59- Trabzonspor Basketbol: 69 Ormanspor: 61- Düzce Gençlik: 66 Beykoz: 66- Hacettepe Ünv: 73 Vestel: 94- Yenil Nesil: 67

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.