Gözler Gaziantepte

Gözler Gaziantepte

Selçuk Üniversitesi Akhisarı son iki maçta mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Selçuk Üniversitesi Akhisar’ı son iki maçta mağlup ederek adını finale yazdırdı. Beko Basketbol Ligi’ne bir adım kalırken, Selçuk, Gaziantep Büyükşehir’i de devirmeyi başarırsa 3 sezonluk hasrete nokta koyacak

 

Torku Selçuk Üniversitespor çeyrek finalin son maçında “yola devam” dedi. Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek isteyen sarı-mavili ekip geçtiğimiz Çarşamba günü deplasmanda yendiği Akhisar Belediyespor’u bu kez de sahasında yenerek adını yarı finale yazdırdı. Torku Arena’da oynanan mücadele saat 16.00’da başladı. Müsabakayı Murat Biricik, Uğur Özen, Serkan Gürtuna hakem üçlüsü yönetti. İlk maçta mağlup olduğu Akhisar Belediyespor’u deplasmanda yenen ve seriyi 1-1’e getirerek umutları yeşerten temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi bugün yine çok önemli bir maça çıktı ve rakibini 66–55 skorla alt etti. Rakibiyle bu sezon 5. kez karşı karşıya gelen temsilcimiz, Akhisar Belediyespor’u 2 kez yenerken, diğer 2 maçta ise rakip takım gülmüştü. Maçı kazanan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor yarı finale yükseldi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile eşleşen temsilcimizde morallerin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Maçı 2 bini aşkın taraftar izledi ve takımına destek oldu.

Basketbol Erkekler 2. Lig play-off grubunda Beko 1. Ligi’ne çıkma mücadelesi veren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi hedefine emin adımlarla ilerliyor. Zorlu eşleşmede Akhisar Belediyespor’u önceki gün kendi evinde devirerek seride 2-1 öne geçen ve bir üst tura çıkmayı başaran sarı-mavili temsilcimizde büyük bir mutluluk yaşanıyor. Özellikle maçın ikinci yarısında çok iyi bir oyun sergileyen Torku Selçuk Üniversitesi, tur sevincini maç sonrası taraftarlarıyla doyasıya yaşadı. Akhisar Belediye maçı sonrası dünü dinlenerek geçiren Torku Selçuk Üniversitesi, bugün yapacağı idmanla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak ilk maçın hazırlıklarına başlayacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u mağlup ettiği takdirde Selçuk Üniversitesi, Beko Basketbol Ligi’ne yükselerek 3 sezonluk hasrete son verecek.

BEKO BASKETBOL LİGİ’NE YÜKSELECEĞİZ

Selçuk Üniversitesi antrenörü Ahmet Kandemir, Akhisar Belediyespor maçlarının zor geçtiğini belirtti. Zorlu ve çekişmeli maçların ardından bir üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Kandemir” Play-Off Çeyrek final maçlarında rakibimiz Akhisar Belediyespor karşısında iyi oyun oynadık ve bir üst tura yükseldik. Selçuk Üniversitesi olarak Beko Basketbol Ligi’ne yükselerek hasrete son vermek istiyoruz. Önümüzde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı var. Rakibimizden çekinmiyoruz. İyi oyunumuzu bu maçta da sergileyerek hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.