Gözler G.Antep’te

Gözler G.Antep’te

Konyasporda teknik adamlar öğle idmanında takımı ikiye ayırarak kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptırdılar. Bazı futbolcular saat 11.30, diğerleri ise 12.30da gerçekleştirilen antrenmanda ter döktüler

Konyaspor’da, Pazartesi günü iç sahada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak maçın hazırlıkları başladı..  Devre arası kampının ardından verilen iki günlük izin sonrası önceki akşam Tatlıcak tesislerinde toplanan yeşili-beyazlılar, haftanın ilk idmanını saat 20,00’de gerçekleştirdiler..

Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana tedavisine İstanbul’da devam eden kaleci Haluk, izinli olan Uğur Yanıkdemir ve U18 Milli Takımı’nda bulunan Ali Dere katılmadı. Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, başkan yardımcısı Ekrem Coşkun ve Asbaşkan ve Altyapı sorumlusu Yusuf Selek’in de izlediği antrenmanda oyuncular, yaklaşık 45 dakika süren koşu çalışmasının ardından yapılan açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. 
Kartallar, dün çift antrenman yaptılar. Teknik adamlar öğle idmanında takımı ikiye ayırarak kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptırdılar. Bazı futbolcular saat 11.30, diğerleri ise 12.30’da gerçekleştirilen antrenmanda ter döktüler.. Günün ikinci antrenmanı ise akşam saatlerinde yine Tatlıcak tesislerinde yapıldı. Bugün de teknik-taktik çalışması yapacak olan Kartallar, yarın taktik çalışacaklar. Konyaspor’da hazırlıklar Pazar günü ter idmanıyla tamamlanacak ve takım tesislerde kampa alınacak.
Konyaspor’da, Belek’te gerçekleştirilen devre arası kampında oynanan Eskişehirspor maçında sakatlanan ve sol ayak bileğinde bağ yırtığı, eklemler arası ödem, bağ ödemi ve kemiklerde ödem tespit edilen kalecci Haluk Tanrıseven’in tedavisinin İstanbul’da devam etiği bildirildi.
KARAPINAR: GAZİANTEP MAÇI ÖNEMLİ
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, devre arasını çok iyi değerlendirdiklerini, ilk yarıdaki başarılı performanslarını Gaziantep maçıyla başlayacak sezonun ikinci devresinde de sürdüreceklerini ve Süper Lig hedefine ulaşacaklarını söyledi.
Temsilcimizin Pazartesi akşamı Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yaptığı antrenmanı izleyen Bahattin Karapınar, devre arası kampımızı değerlendirdi. "Bu kamp süresi Konyaspor'umuz adına çok olumlu ve verimli geçti" sözleriyle açıklamasına başlayan Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar "Sezonun ilk yarısını istediğimiz ve arzu ettiğimiz yerde bitirdik. Bizim açımızdan çok iyi geçen bir yılı geride bıraktık. 2010 yılına da ligin zirvesinde yer alan bir takımın yöneticileri, teknik heyeti, oyuncu kadrosu ve şehrin yöneticileri olarak huzur içerisinde giriyoruz" dedi.
Bank Asya 1.Lig'in 18.haftasında 18 Ocak Pazartesi günü sahamızda oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına da değinen Bahattin Karapınar, "Artık sezonun ikinci devresi için geri sayım başladı. Gaziantep takımı ile önümüzde oynayacağımız çok önemli bir maçımız var. Artık tek düşüncemiz bu karşılaşma. İçeride bugüne kadar oynadığımız 9 maçtan sekizini kazanırken, birinde berabere kaldık. Kendi sahamızdaki başarımızı sezonun ikinci devresinde de tekrarlarsak Süper Lig hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum."
Karapınar, devre arasında transfer yapamayacaklarını göz önünde bulundurduklarını ve sezon başında buna göre hazırlıklarını yaptıklarını sözlerine ekleyerek şunları söyledi: "Devre arasında transfer yapacağımızı bildiğimiz için sezon başında hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Bizim şu anda yeterli sayıda oyuncumuz var. Kadromuzdaki isimler Bank Asya 1.Lig'in en kaliteli, en deneyimli ve en başarılı oyuncuları. Rakiplerimiz transferler yapıyorlar. Ama bizim bu başarılı ekibimizin içine alabileceğimiz kalitede zaten dışarıda oyuncu yok. Üst düzey oyunculardan kurulu bir ekibe sahibiz. Biz bu ekiple ve oyuncu kadromuzla sezonu tamamlayacağız. Ve hedefimize yani Süper Lig'e çıkacağımıza da inancımız tam” diye konuştu.
Serhat Akyüz ile yollarını ayırdıklarını da ifade eden Başkan Bahattin Karapınar, "Serhat Akyüz geçen sezon sakatlanan ve bu nedenle 2009-2010 sezonunun ilk yarısında forma giyemeyen bir oyuncumuzdu. Kamp döneminde kendisinin takıma faydalı olamayacağını ve izin verilmesi halinde de gitmek istediğini söyledi. Serhat Akyüz kaliteli bir lig oyuncusu. Kendi isteğiyle takımımızdan ayrıldı. Bizim bu konuda fazla yapacak bir şeyimiz yoktu" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum