Gözler forvette

Gözler forvette

Torku Konyaspor’da Torje’nin imzası ile heyecanlanan yeşil-beyazlı taraftarların gözü yapılacak forvet transferlerine döndü. Yönetimin kaliteli transfer müjdesi ile iyice heyecanlanan taraftarlar sabırsızlıkla atılacak imzaları bekliyor

Torku Konyaspor’da, dış transfere çalışmaları hafta içerisinde biraza daha hareketlenecek. Forvet ve kaleci transferi konusunda gelişme bekleniyor.İç transferi bitiren, Gekas ve Djalma konusunu askıya alan Torku Konyaspor transfer komitesi, dış transferde önceliği kaleci ve forvet transferine verecek. Kaleyi yerli biri kaleciye teslim etmeyi amaçlayan komite, Erciyessporlu Gökhan ile bazı pürüzler dışında büyük ölçüde anlaştı. Ancak, Gökhan’ın süre istediği bildirildi. Kaleci transferinin hafta içerisinde bitirilmesi planlanıyor.Yunanistan’ın Dünya şampiyonası kadrosunda yer alan Gekas konusunda bekleme sürüyor. Bu oyuncunun yerine daha kariyerli bir futbolcunun transferinin gündemde olduğu ve görüşmelerin devam ettiği bildirildi. İsmi açıklanmayan bu futbolcunun transferinin de en kısa sürede tamamlanacağı açıklandı. Porto kulübünün 15 Ağustos’a kadar süre verdiği Djalma için risk alınmak istenmediği, GabrielTorje’nin onunu yerini doldurabileceği bildirildi.Torku Konyaspor’da, sözleşmesi devam edene yabancı futbolculardan Thorvaldsson’dan kulüp bulması istendi. Kibong veya Borek’ten birinin daha gönderileceği, bunun önümüzdeki günlerde teknik kadronun raporuyla belli olacağı açıklandı.Torku Konyaspor’da, transfer lig hazırlıklarının başlayacağı Temmuz ayı başına kadar yüzde 90 bitirilecek.

KONYASPOR HOLLANDA’YA GİDECEK

Torku Konyaspor’da transferlerin yanı sıra yeni sezon hazırlıklarının yapılacağı kamp merkezleri de belli olmaya başladı. Yeşil beyazlılar yeni sezon öncesinde Konya’da bir araya gelecek. Konya’da yapılacak 10 günlük kamp ardından ise Hollanda’da belirlene bir kamp merkezinde yurt dışı kampı gerçekleştirilecek. Yüzde 90 oranında Hollanda kampının kesinlik kazandığı ifade edilse de iddaa maçları nedeniyle son dakikada bir değişikliğin olması da mümkün. Alınan bilgilere göre Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın da Hollanda’da ki kamp merkezini ziyaret ederek onay verdiği öğrenildi. Yeşil beyazlılar son kamp dönemini ise yine Konya’da gerçekleştirecek. Son döneminde ise Konyaspor’un bir dörtlü turnuva içinde yer alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.