Gözler Final Gençlik’te

Gözler Final Gençlik’te

Sezonun ikinci maçında deplasmanda Beykoza yenilen Selçuk Üniversitespor bu maçı unuttu. Sarı-mavili ekip hafta sonu oynayacağı Final Gençlik maçının hazırlıklarına da başladı

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele veren Selçuk Üniversitesi sezonun ikinci maçında Beykoz deplasmanından aldığı yenilgiyi unuttu. Sezona Ormanspor galibiyeti ile başlayarak moral bulan sarı-mavili ekip bu seriyi devam ettirmek istiyordu. Rakibi karşısında ilk 3 periyotta da üstün bir oyun sergiledi. Ancak maçın son bölümünde yaşanan konsantrasyon kopukluğu maçı kaybetmesine neden oldu. Selçuk Üniversitesi’nde şimdi ise gözler hafta sonu sahasında oynayacağı Final Gençlik maçına çevrildi. Bu maçın hazırlıklarını Antrenör İsmail Beleş nezaretinde sürdürüyor. Beykoz mağlubiyeti ile birlikte ligde ilk yenilgisini alan Sarı Mavililer Final Gençlik karşılaşmasını kazanarak bu mağlubiyeti unutmak istiyor.
Beykoz karşılaşmasını unuttuklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş,” Geçen hafta deplasmanda Beykoz’a mağlup olmuştuk. Bu maçı unuttuk ve önümüzdeki Final Gençlik karşılaşmasını düşünmeye başladık. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımda moraller yüksek. Lig yeni başladı. Hedefimiz Final Gençlik maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz”dedi.
Öte yandan TB2L’de sezonun ikinci haftası oynanan 12 maçla geride kalırken, 6 deplasman takımı haftayı galibiyetle noktaladı. Erkekler İkinci Ligi’nin ikinci haftasında oynanan maçlar sonunda A Grubu’nda averajla Beykoz, B Grubu’nda ise Genç Telekom, zirvenin sahibi oldu.
Manisa’da oynanan Vestelspor- Trabzonspor Basketbol maçı uzatma periyodu sonunda Bordo Mavililerin üstünlüğünde sonuçlanırken, Hacettepe Üniversitesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Genç Telekom, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yeşilyut takımları evlerine galibiyetle döndüler.
Evinde Selçuk Üniversitesi’ni ağırlayan Beykoz ise rakip potaya 88 sayı bırakarak geçen hafta olduğu gibi bu haftanın da en skorer takımı olmayı başardı. Temsilcimiz Selçuk Üniversitesi ise haftayı 3 puanla 9.sırada tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.