Gözler  Erciyes’e çevrildi

Gözler Erciyes’e çevrildi

Torku Konyaspor’da gözler, 21. hafta da Kayseri deplasmanında oynanacak Erciyesspor maçına çevrildi

Torku Konyaspor’da gözler, 21. hafta da Kayseri deplasmanında oynanacak Erciyesspor maçına çevrildi. Pazar günü, Sivasspor karşısında beklenmedik bir yenilgi alan ve haftayı 23 puanla 11. sırada kapatan Torku Konyaspor’da, Erciyesspor maçının hazırlıkları bir gün aradan sonra dün öğleden sonra yapılan antrenmanla başladı. Çalışmanın ilk 15 dakikası dışında kalan kısmı basın ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirildi.Kayseri’de, Cumartesi akşamı oynanacak Erciyesspor maçı öncesi Torku Konyaspor’da sarı kart cezalısı Torje dışında eksik yok. Teknik adamlar, antrenmanlarda moral motivasyonu çalışmalarına da ağır vererek takımı maça hazırlamakta. Kartallar Kayseri’ye muhtemelen Cuma günü öğleden sonra gidecekler. Yöneticiler, Erciyesspor’u yenerek Sivasspor yenilgisini telafi edeceklerini açıkladılar.

ZİRVEDE DEĞİŞİKLİK YOK

Spor Toto Süperi ligde 20. hafta da geride kalırken, zirvede değişiklik olmadı. Haftayı 3’er puanla kapatan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray yerlerini korudu. Bu üç takım ile 4. sıradaki Bursaspor arasındaki puan farkı 12’e çıktı. Ligini dibinde ise 17’şer puanlı Erciyesspor ve Rizespor ile 13 puanlı Balıkesirspor yer almakta.

Ligde, geride kalan hafta da takımlar rakip fileleri 28 kez havalandırdı. 5-0 biten Fenerbahçe-Gaziantepspor karşılaşması en farklı sonuç olurken, bu maçı 4-0 ile Mersin-Rizespor maçı izledi. Sadece Karabükspor-Kasımpaşa maçında gol sesi çıkmadı.

Süper Ligde bu hafta oynanan maçların 4’ünü ev sahibi, 4’ünü deplasman takımları kazanırken, 1 maçta berabere sonuçlandı. Fenerbahçe, Sivasspor, Mersin İdmanyurdu ve Eskişehirspor deplasmandan galip dönen takımlar oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.