Gözler Best Balıkesire çevrildi

Gözler Best Balıkesire çevrildi

Türkiye Basketbol İkinci Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 32. haftasını yenilgi ile tamamladı

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 32. haftasını yenilgi ile tamamladı. Manisa deplasmanında Akhisar Belediyesi’ne 88-83 mağlup olan Selçuk Üniversitesi 57 puanda kaldı ve ligin ikinci sırasına geriledi. Selçuk Üniversitesi yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Best Balıkesir Basketbol Kulübü maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Sarı-mavililer daha sonra kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Deplasmanda Akhisar Belediyespor’a yenilerek liderliği Optimum TED kaptıran Selçuk Üniversitesi, bu zorlu maçı kazanarak yeniden zirveye oturmak istiyor. Ligin 33. haftasında oynanacak olan maçlar ise şöyle: Selçuk Üniversitesi-Best Balıkesir, Gelişim Koleji-Optimum TED Ankara Kolejliler, Tenis Eskrim Dağcılık-Gamateks Pamukkale Üniversitesi, Final Gençlik-Başkent Gençlik, Genç Telekom-Darüşşafaka, İstanbul Büyükşehir Belediye-Akhisar Belediye, Orman-Gaziantep Büyükşehir Belediye, Vestel-Pertevniyal, Tire Belediye-Maliye Milli Piyango, Garanti Koza İstanbulspor-Uşak Üniversitesi Belediyespor.

Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta ilk üç periyotta başarılı bir performans ortaya koyan son periyotta da farkı açmaya başlayan temsilcimiz, yardımcı hakemlerden Özgür İlkkurşun’un sürekli aleyhte kararlar vermesiyle önce rakibine yakalandı, ardından da geriye düştü. Son anlardaki çabasına rağmen sahadan 88-83 mağlup ayrılan temsilcimizde Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu, “Zorlu bir deplasmanda iyi de mücadele etmemize rağmen maalesef bir hakemin yanlı kararları sonucu mağlup olduk. Salonun bir köşesinden diğer tarafa koşup, başhakemin gözünün önündeki olaya teknik faul bile çalan bu hakemi vicdanıyla baş başa bırakıyoruz. Bizim için sezonu ilk iki içerisinde tamamlamak ve Play-Off’a saha avantajıyla girmek istiyoruz. Kalan 6 maçımızın 4’ünü kazanarak bu hedefe rahatlıkla ulaşacağımıza inanıyoruz. Şimdi önümüzde çok zorlu bir maç daha var. Best Balıkesir maçını kazanıp kalan haftalara moralli girmek istiyoruz” dedi.

TBL2’DE 32.HAFTANIN ARDINDAN

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 32. hafta, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Final Gençlik arasında oynanan karşılaşmayla tamamlanırken Selçuk Üniversitesi ile TED Ankara Kolejliler arasında el değiştirip duran liderlik koltuğuna bu kez oturan Başkent temsilcisi oldu. Haftaya lider giren Selçuk Üniversitesi’nin deplasmanda Akhisar Belediyespor’a yenilmesinin ardından Darüşşafaka galibiyeti ile haftayı kapatan TED Ankara Kolejliler son 6 haftaya lider girdi.  Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 32.haftanın toplu sonuçları şu şekilde: Pertevniyal-İstanbul BB: 85-68, Başkent Gençlik-Tenis Eskrim Dağcılık: 73-87, Genç Telekom-Orman: 84-64, Best Balıkesir-İstanbulspor: 73-79, Pamukkale Ün.-Vestel: 61-66, Akhisar Belediye-Selçuk Üniversitesi: 88-83, Uşak Üniversitesi-Tire Belediye: 80-67, Gaziantep BB-Final Gençlik: 56-60, Milli Piyango-Gelişim Koleji: 83-79, Darüşşafaka-TED Kolejliler: 65-74.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.