Gözler Banvit’te

Gözler Banvit’te

Antalyada Banvit maçının hazırlıklarını sürdüren Üniversitespor geleceğe umutla bakıyor. Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, kötü sonuçları hak etmediklerini söyledi

Antalya Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle büyük moral bulan BEKO Basketbol Ligi temsilcimiz 17.haftada konuk olacağı Banvit karşılaşmasının hazırlıklarına Antalya’da başladı. Burada kondisyon ağırlıklı çalışan sarı-mavililer Antalya’dan sonra Banvit’i de mağlup ederek 2’de 2 yapmak istiyor. Şok Darüşşafaka mağlubiyetinden sonra Antalya’yı mağlup eden oyuncuların morallerinin yerinde olduğu ve Antalya’daki çalışmaların çok neşeli geçtiği bildirildi.

KAMANLI: KÖTÜ SONUÇLARI HAK ETMİYORUZ
Üniversitespor Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Yrd.Doç.Dr. Mehmet Kamanlı, iyi bir takım olduklarını belirterek, şanssız sonuçları hak etmediklerini söyledi. Antalya Belediyespor karşılaşmasında çok iyi mücadele ettiklerini ve bu mücadelenin karşılığını galibiyetle almanın mutluluk verici olduğunu ifade eden Kamanlı, şunları söyledi:
Antalya Büyükşehir Belediyespor maçında çok iyi oynadık ve kazandık. Bu galibiyetle, hem rahat nefes aldığımızı hem de play off iddiamızı sürdürdüğümüzü düşünüyorum. Biz çok iyi bir kadroya sahibiz, uyum sürecini ise çoktan aştık. Gerek son dakika basketleri ve gerekse hakem hataları yüzünden şanssız yenilgiler aldığımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Tüm bu olumsuzluklara rağmen, play off iddiamızı sürdürmemiz bile büyük başarıdır. Bu başarıda, taraftarımızın desteği inkar edilemez. Kendilerine teşekkür ediyor ve desteklerinin sezon sonuna kadar sürmesini bekliyoruz.
ÜNİVERSİTESPOR ALL-STAR GURURU YAŞIYOR
İzmir’de bugün oynanacak All-Star karşılaşmasında Mete Babaoğlu’nun çalıştırdığı yabancılar karmasında forma giyecek Ekene Ibekwe, Üniversitespor yönetimini gururlandırdı. Ekene’nin All-Star’a seçilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Genel Kaptan Murat Çetinkaya, “İyi ki Ekene Ibekwe’yi transfer etmişiz. Ekene her geçen gün performansının arttırarak takımın bir numaralı oyuncusu haline geldi. Ekene ayrıca ligin dikkat çekici oyuncularından biri. Bugün herkes bizim gibi onu büyük keyifle izleyecek” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.