Gözler Balıkesirde

Gözler Balıkesirde

Yeni Malatyaspor deplasmanından moralsiz dönen Konya Şekerspor, 30. haftada Balıkesirsporu ağırlayacak

Yeni Malatyaspor deplasmanından moralsiz dönen Konya Şekerspor, 30. haftada Balıkesirspor’u ağırlayacak. Evinde kazanmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, hazırlıklarına başladı.

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor ligin 30. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde lig ikincisi Balıkesirspor’u konuk edecek. Yeni Malatyaspor’a mağlup olarak evine moralsiz dönen yeşil-beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başladı. Öğleden sonra gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik adam Mustafa Çapanoğlu, futbolcuları ile kısa bir toplantı yaparak, Yeni Malatya maçında yapılan hataları masaya yatırdı. Ligin kalan haftalarının prestij açısından önemli olduğunun altını çizen Çapanoğlu futbolcularına, şampiyonluk mücadelesi veren bu haftaki rakiplerinin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini ve kazanmak için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini anlattı.

Hazırlıklarına üç puan parolası ile başlayan yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta içinde kadro dışı bırakılan ve teknik heyet ve yönetim kurulu tarafından affedilen Hasan Erbay ve Ertan Koç, Altay ve Malatya maçlarında yerlerini almıştı. Bu futbolcular teknik heyetin görev vermesi halinde Balıkesir karşısında da forma şansı bulabilecek. Ayrıca süresiz kadro dışı bırakılan bir başka futbolcu Tanju Yavuz ise takımla birlikte antrenmanlarına devam ediyor. Tanju, yönetim ve teknik heyet tarafından affedildiği takdirde Balıkesir maçında forma giyebilecek. Öte yandan geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan futbolcular, İlkay Margılıçlı, Murat Dilek, Necati Yılmaz ve Erkam Reşmen’in sözleşmeleri de fes edildi.

Konya Şekerspor, şampiyonluk mücadelesi veren Balıkesirspor karşısında üç puan almak ve ilk yarıda elde edilen skorun rövanşını almak istiyor. Lig’in 13. haftasında Balıkesir’de oynanan maçta yeşil-beyazlılar, 4-0 mağlup olmuştu.Ligin zirvesinde bulunan ve şampiyonluk yarışı veren iki takım haftayı kayıpsız kapattı. Grubun lideri Şanlıurfaspor, Turutluspor’u 1-0 mağlup etti ve puanını 65’e çıkartarak zirve yarışına liderlik koltuğunda devam etti. Urfa temsilcisini 2. sıradan takip eden Balıkesirspor ise Tokatspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 63’e çıkarttı. 3. sırada bulunan Bozüyükspor ise Çorumspor’u 1-0 mağlup etti ancak, 57 puanla zirveyi geriden takip etti. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 30. haftasında oynanacak olan maçların programı ise şöyle: Ofspor-Yeni Malatyaspor, Konya Şekerspor-Balıkesirspor, Tokatspor-Diyarbakır, Tepecikspor-Şanlıurfaspor, Turgutluspor-Çorumspor, Bozüyükspor-İskenderun Çelik, Bugsaş-Kocaelispor, Pendikspor-Altay.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Yeni Malatya deplasmanında aldıkları yenilgi nedeni ile üzgün olduklarını söyledi. Kendi saha ve seyircileri önünde şampiyonluk mücadelesi veren Balıkesirspor’u ağırlayacaklarını ifade eden Çapanoğlu; “Evimizde Malatya yenilgisinin telafisini yapmak istiyoruz. Bunu başaracak güçte bir ekip olduğumuzu inanıyorum. Rakibimizin şampiyonluk için oynaması bizim için bir şey değiştirmiyor. Biz ligin kalan haftalarında kazanarak moralli bir kapanış yapmak istiyoruz. Taraftarlarımızın bize vereceği destek ile bunu başaracağımı olan inancım sonsuz” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.