Gözler 1461 Trabzonda

Gözler 1461 Trabzonda

Konya Şekersporda moraller yerinde. Şekerspor, teknik direktör Kadir Özcan nezaretinde Recep Konuk Tesislerinde bugün yapacağı antrenmanla 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına başlayacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da moraller yerinde. Üst üste dört hafta galip gelerek müthiş bir galibiyet serisi yakalayan ve önceki gün de deplasmanda Balıkesirspor’u farklı skorla mağlup ederek Konya’ya dönen Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, dünü istirahat ederek geçirdi.
Konya Torku Şekerspor, teknik direktör Kadir Özcan nezaretinde Recep Konuk Tesislerinde bugün yapacağı antrenmanla 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına başlayacak. Yeşil-beyazlı takımda kırmızı kart cezalısı Kamil ve sakatlığı devam eden Bahadır dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekerspor, evinde oynayacağı karşılaşmayı kazanarak yakaladığı seriyi sürdürmenin hesaplarını yapıyor. 
Şekerspor aldığı Balıkesir galibiyeti ile puanını 48’e çıkarttı. Lider Elazığspor ise Fethiyespor ile golsüz berabere kaldı. Liderin puan kaybetmesi ile birlikte Şekespor ile aradaki fark 2 puana indi. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 24. hafta maçlarında alınan toplu sonuçlar şu şekilde: Balıkesirspor 1-4 Konya Torku Şekerspor Tokatspor 1-1 Pursaklarspor A.Ş. Ş.Urfaspor 3-2 Ofspor, Kocaelispor 0-0 Eyüpspor, Sakaryaspor A.Ş. 1-0 Adana Demirspor, Tarsus İdman Yurdu 1-0 Dardanelspor A.Ş., 1461 Trabzon 0-0 Pendikspor, Elazığspor 0-0 Fethiyespor, Türk Telekomspor 0-0 Belediye Vanspor
Bugünden itibaren 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına başlayacak olan yeşil-beyazlı takımın deneyimli teknik direktörü Kadir Özcan, “Son derece uzun bir yolculuktan sonra Konya’ya altı puanla dönmek sevindirici. Dört haftadır üst üste galip gelen, içeride dışarıda kazanan oyuncularımın motivasyonu yükseldi. Kendilerine güvenleri geldi. Şimdi 1461 Trabzon maçını düşünüyoruz. Hazırlıklarımıza yarından (bugünden) itibaren başlayacağız. Onca uzun bir yolculuk yapmamıza ve üst üste çok önemli maç oynamamıza rağmen, şükür ki takımda herhangi bir hasar yok. Cezalı oyuncumuz da bulunmuyor. Trabzon konumu itibariyle bizim karşımızda maça asılacak. Zor olacak ama, onları yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Ardından deplasmanda oynayacağımız Elazığspor maçı final gibi bir maç olacak. O maçı da kazandığımız takdirde, önümüz açık diye düşünüyorum” diye konuştu.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Balıkesir maçında oynadıkları futbol ve aldıkları skorla şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduklarını ispatladıklarını söyledi. Elazığspor’un da puan kaybetmesi ile çıkışlarını sürdürdüklerini ifade eden Erence; “İkinci yarıya fırtına gibi başladık ve sezon sonuna kadar da esmeye devam edeceğimizi düşünüyorum. İnşallah ligin bitiminde ipi göğüsleyen biz oluruz ve Konya’ya yeni bir şampiyonluk keyfi yaşatırız. Şimdi önümüzde çok önemli bir maç daha var. Kendi evimizde karşı karşıya geleceğimiz 1461 Trabzon’u evine eli boş göndererek çıkışımızı sürdürmenin hesaplarını yapıyoruz. Taraftarlarımızın da desteği ile kazanacağımıza olan inancımız sonsuz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.