Gözaltındaki Polislerin Adliyeye Sevkine Başlandı

Gözaltındaki Polislerin Adliyeye Sevkine Başlandı

Terör ve yolsuzluğu soruşturan polislere yönelik ikinci operasyonda gözaltına alınan emniyet personelinden 11 kişi savcılığı sevk edildi.Bir dönem İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde çalışmış terör ve yolsuzluğu soruşturan...

Terör ve yolsuzluğu soruşturan polislere yönelik ikinci operasyonda gözaltına alınan emniyet personelinden 11 kişi savcılığı sevk edildi.

Bir dönem İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde çalışmış terör ve yolsuzluğu soruşturan polislere yönelik dün gerçekleştirilen ikinci operasyonda gözaltına alınan 33 polisin adliyeye sevk edilmesine başlandı. Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan gözaltındaki polislerden 11'i Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Çevik kuvvet otobüsü ile adliyeye sevk edilen polislerin, Furkan Donkar, Haluk Ural, Hacı Şerif Erikmen, Ergün Acun, Hasan Aladağ, Ömer Hüseyin Eroğlu, Ebubekir Özen, Veli Karlı, Serdal Kurtoğlu, Ebubekir Gül ve Burhan Alioğlu olduğu öğrenildi.

Adli Tabiplikte sağlık kontrolünden geçirilen polisler, savcılık sorgusu için operasyon savcısı Okan Özsoy'un 7 kattaki odasına çıkarılacak. Gün içinde emniyetteki işlemeleri tamamlanan diğer polislerin de adliyeye getirilmesi bekleniyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.