Gözaltındaki 21 Polis De Adliyeye Sevk Edildi

Gözaltındaki 21 Polis De Adliyeye Sevk Edildi

Gözaltına alınan polislerden 21’i daha bugün sağlık kontrolünün ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Hakkında gözaltı kararı bulunan Fatih Yılmaz isimli polisin ise çocuğu vefat ettiği için savcıdan izin aldığı...

Gözaltına alınan polislerden 21’i daha bugün sağlık kontrolünün ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Hakkında gözaltı kararı bulunan Fatih Yılmaz isimli polisin ise çocuğu vefat ettiği için savcıdan izin aldığı öğrenildi.

Polislere yönelik ikinci dalga operasyonda 32 kişi gözaltına alınmıştı. Bunlardan 11’i dün adliyeye sevk edildi. 1 kişi serbest kalırken, 10 kişi savcılık sorgusu yapılmadan mahkemeye sevk edildi. 10 kişi ile ilgili kararın saat 11.00’de açıklanması bekleniyor.

Emniyette sorgusu devam eden 21 kişi ise sabah saatlerinden sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra da Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Adliyede de sağlık kontrolü yapılan şüpheliler savcı karşısını çıkarılacak.

Bu arada, gözaltı kararı bulunan Fatih Yılmaz isimli polisin de çocuğu vefat ettiği için savcıdan izin aldığı öğrenildi. Böylece emniyette sorgusu devam eden polis kalmadı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.