Görmüş: Bileğimiz bükülmeyecek

Görmüş: Bileğimiz bükülmeyecek

31 Mayıs-06 Haziran 2010 Tarihleri arasında Rusya’nın Moskova Kentinde yapılacak olan Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonasına katılacak Bilek Güreşi Milli Takım Kafilesi bugün akşam saat: 22.00’ de Atatürk Havaalanından Rusya’ya hareket edecek

Milli Takım Antrenörü Emin Görmüş, Moskova'da yapılacak Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'na çok iyi hazırlandıklarını belirterek "Hedefimiz şampiyonada en iyi dereceleri almak" dedi. Milli takım antrenörlerinden Emin Görmüş, yaptığı açıklamada, Moskova'da 31 Mayıs-6 Haziran 2010 tarihleri arasında yapılacak Bilek Güreşi Şampiyonası'na Türk Milli Takımı'nın da katılacağını belirtti. Müsabakalarda iddialı olduklarını ifade eden Görmüş, Türkiye'de ve Avrupa turnuvalarında yapılan birçok turnuva ve şampiyonalarda çeşitli başarılar elde ettiklerini belirtti.

Özellikle bayanlar kategorisinde Avrupa şampiyonluğu beklediklerini vurgulayan Görmüş, şunları kaydetti: ''Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılacak Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası'na 2 antrenör ve 28 sporcu ile katılıyoruz. Şampiyonaya Rusya'nın çevresindeki diğer devletlerden de katılım olacak. Rakiplerimiz anatomik bakımdan çok güçlüler. Ama biz de çok iyi hazırlandık ve Türk'ün bileğinin bükülemeyeceğini göstereceğiz.'' Çekişmeli geçmesini bekledikleri şampiyonada İtalya'da kazandıkları başarıyı Rusya'da da tekrarlamayı hedeflediklerini vurgulayan Görmüş, Milli Takım olarak hedeflerine ulaşacak güçte olduklarını bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.