Görev yapılanmamızı tamamladık

Görev yapılanmamızı tamamladık

Kurum içindeki görev yapılanmalarını tamamladıklarını söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı, “Görev yükseltmeler ile personelimizin kuruma olan güvenini ve çalışma azmini artırdık” dedi

Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar, Yazı İşleri Müdürü Muhammed Gümüş ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ve İstihbarat Şefi Emre Özgül, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pekyatırmacı, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Sarıkulak nezdinde, Merhaba Gazetesi'nin tüm çalışanlarına teşekkür etti.

3-3-032.jpg

Selçuklu Belediyesi olarak ilçeye yatırımları hız kesmeden devam ettireceklerini söyleyen Başkan Pekyatırmacı, yarıda kalan yatırımların bir an önce tamamlanması için çalıştıklarını dile getirdi. Selçuklu'nun turizm potansiyelinin sürekli gelişmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Pekyatırmacı, daha sonra şunları kaydetti: “Tropikal Kelebek Bahçesini Konyalı hemşehrilerimiz çok sevdi ve sahiplendi. Ziyaretçi sayısının sürekli artıyor olması da ne denli doğru bir yatırım yaptığımızı gösteriyor. Yerli ve yabancı binlerce turist Tropikal Kelebek Bahçesi'ni ziyaret ediyor. Aynı şekilde ilçemiz sınırları içinde Sille'de bulunuyor. Sille'ye de yerli ve yabancı turistler sürekli gidiyor. Sille, bizim göz bebeğimiz. Henüz onu tam olarak parlatmadık, bekliyoruz. Selçuklu'da kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırdık. Vatandaşımız, tertemiz bir Selçuklu'da yaşıyor. Klişe belediye yatırımlarının yanı sıra, tarihi, kültürel ve sosyal belediyecilik anlayışına da önem veriyoruz. Belediye olarak yapılanmamızı tamamladık. Görev yaptığımız arkadaşlarımızın bir kısmı Büyükşehir Belediyesi'ne geçti. Biz de yapılanmamızı kurum içinde tamamladık. Görev yükseltmeler ile personelimizin kurumuna olan güvenini ve çalışma azmini artırdık. Belediyemizde çalışan her bir personelimiz, alanında yetkin insanlardır. Elhamdülillah, başarımızın bir sebebi de bu güçlü aile yapımızdır. Selçuklu Belediyesi'nde durmak yok yola devam diyoruz. Hizmet, beklemez.”

MUHARREM DURSUN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.