Görev bölümü yapıldı

Görev bölümü yapıldı

Konyasporda, Bahattin Karapınar başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. Hilmi Kulluk 2. başkanlığa getirilirken, yönetimde 4 başkan yardımcısı, 5 as başkan görev yapacak.

Konyaspor yeni yönetim kurulunun ilk toplantısında görev bölümü oluşturuldu. Pazartesi günü yapılan genel kurulda seçilen Bahattin Karapınar başkanlığındaki yönetim kurulunda 2. başkanlığa Hilmi Kulluk, basın sözcülüğüne Güven Öten getirilirken, yeni yönetimde 4 başkan yardımcısı ve 5 as başkan görev yapacak. Yönetimde alınan kararla, futbol şubesinin kaldırılmasına ve futbolun yönetiminin tek bir kişi tarafından değil, yeni oluşturulan Futbol Komitesi tarafından yönetilmesi uygun görüldü. Futbol ve transfer komitesi Başkanımız Bahattin Karapınar ile birlikte Hilmi Kulluk, Ekrem Coşkun, Osman Tezcan, Abbas Kılıç ve Önder Sami Güven’den oluştu.

GÖREV BÖLÜMÜ VE İSİMLER
Yeşil-beyazlı ekibin yeni yönetim kurulunda görevler şöyle paylaşıldı. Bahattin Karapınar: Başkan.. İkinci başkan: Hilmi Kulluk. Başkan yardımcısı: Süleyman Işıkçeviren. Başkan yardımcısı: Ömer Atiker. Başkan yardımcısı (basın sorumlusu): Güven Öten. Başkan yardımcısı (transfer ve futbol komitesi): Ekrem Coşkun. As başkan (transfer-futbol komitesi-alt yapı sorumlusu): Osman Tezcan. As başkan (kamu kurumları ile ilişkiler sorumlusu): Celalettin Yılmaz. As başkan (kulüpler ve TFF ve sorumlusu): Cengiz Yönet. As başkan (stadyum sorumlusu): Hasan Kulaksız. As başkan (proje ve kaynak yaratma): Atilla Dikçi. Yönetim kurulu üyesi (Ankara sorumlusu): Hasan Yıldırım. İstanbul sorumlusu: Ömer Demirhan. Reklam ve sponsorluklar sorumlusu: Celalettin Çakıcı. Sağlık işleri sorumlusu: Necip Özova. Transfer-futbol komitesi-alt yapı sorumlusu: Abbas Kılıç. Görsel yayınlar sorumlusu: Osman Hekimoğlu. Sosyal işler sorumlusu: Enes Ünlüer. Tesisler Sorumlusu: M. Ali Acar. Amatör branşlar sorumlusu: Mustafa Küçükmeral. Deplasman ve maç organizasyonu sorumlusu: Mustafa Küçüksöker.
ÇALIŞMALAR YOĞUN GEÇİYOR
Öte yandan Konyaspor’un ikinci etap çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Kızılcahamam kampında ikinci günün son çalışması Patalya Otel 3 nolu sahada saat 17:00’de düzkoşu, toplu ve topsuz olarak yapılan ısınma hareketleri başladı. Kaue Da Silva ve Fatih Özer’in takımdan ayrı olarak çalıştığı antrenmanın ilerleyen bölümlerinde top kontrolüne dayalı çalışmalar yapan futbolcular, son bölümde ise teknik bir çalışma gerçekleştirdiler. Kaleciler Recep, Atilla, Eray ve Nazmi’nin kaleci antrenörümüz Atila Uzuncan yönetiminde takımdan ayrı çalıştığı antrenman, açma-germe hareketleri ile sona erdi.
Kızılcahamam kampının üçüncü gününde ise yeşil-beyazlılar ilk çalışmalarını kondisyon yükleyici program doğrultusunda yaparken, kaleciler takımdan ayrı olarak çalıştı. Patalya Otel sahasında saat 10:30’da başlayan sabah çalışması öncesi oyuncular, fitness salonunda yaklaşık 30 dakika süren ısınma ve pilates hareketleri yaptı.  Saha antrenmanı ise düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra 4’erli gruplara ayrılan futbolcular, saha içerisinde belirlenen parkurda tempolu koşu çalışması yaptı. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenman, açma-germe hareketleri ile sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.