Gönen Ve Biga’da 600 Gram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Gönen Ve Biga’da 600 Gram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Balıkesir'in Gönen ve Çanakkale'nin Biga ilçesi Sinekçi köyünde polisin düzenlediği operasyonda toplam 600 gram uyuşturucu ele geçirildi.Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerin, Gönen ve Biga...

Balıkesir'in Gönen ve Çanakkale'nin Biga ilçesi Sinekçi köyünde polisin düzenlediği operasyonda toplam 600 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerin, Gönen ve Biga ilçesinde uyuşturucu satıcılarına karşı düzenledikleri operasyonda, Dilaver Ö.'nün (55) Gönen'deki evine yapılan baskında 100 gram bonzai ele geçirildi. Dilaver Ö.'nün verdiği ifadeler doğrultusunda operasyonu genişleten güvenlik güçleri, Çanakkale'nin Biga ilçesi Sinekçi köyünde bulunan bir eve operasyon düzenledi.

Operasyonda 500 gram sentetik uyuşturucu ve satışa hazır hale getirilmiş 50 gram kubar esrar ele geçirildi. Uyuşturucu satışı yapmak suçundan sabıkası bulunan Dilaver Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bandırma M Tipi Cezaevi'ne konuldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.