Goller orta sahadan

Goller orta sahadan

Şekersporda kongre hazırlıkları devam ediyor. 1 Haziranda yapacağı genel kurulun ardından transfer çalışmalarına hız verecek olan temsilcimizin forvetleri geride kalan sezonu suskun geçirdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta vasat bir sezonu geride bırakan, Konya Torku Şekerspor, yeni sezon hazırlıklarına Haziran ayının başında yapacağı kongrenin ardından devam edecek. İlk olarak teknik adam sorununu Mustafa Çapanoğlu ile anlaşarak çözen yeşil-beyazlılar, kongrenin ardından transfer çalışmalarının startını verecek. Ligi orta sıralarda tamamlayan yeşil-beyazlılarda, forvet elemanları geride kalan sezonu suskun geçirdi. Şekerspor’un gol umutları Eren Görür 7 gol atarken, Murat Dilek ve Ertan Koç 4’er golde kaldı. 2011-2012 futbol sezonunun en istikrarlı ismi Ömer Ali Şahiner, bu istikrarını gol yolarında da gösterdi ve attığı 9 golle takımın en skorer ismi oldu. Bir başka deyişle, geçtiğimiz sezonda Şekerspor’un orta sahası gol yollarında daha etkili oldu.

2011-2012 futbol sezonunda Şekerspor forması giyen futbolcular ve atığı goller ise şöyle:  (Türkiye Kupası 1)  (-)  (7)  (-)  (Lig’de 4, Türkiye Kupası’nda 2)  (-)  (-)  (2)  (-)  (2)  (1)  (1)  (2)

 (9)  (-)  (Türkiye Kupası 1)  (2)  (1)  (2)  (1)  (-)  (3) Murat Dilek (Lig’de 4, Türkiye Kupası’nda 1)

Öte yandan yeşil-beyazlı ekipte 31 Mayıs itibari ile 16 futbolcunun sözleşmesi bitiyor. 16 futbolcunun içerisinde 6 futbolcu da kiralık olarak bulunuyor. Devre arasında Beşiktaş’tan Erkan Reşmen, Fenerbahçe’den Hasan Erbey, Karşıyaka’dan kaleci Necati Yılmaz, Boluspor’dan Orhun Öztürk ve Orduspor’dan Sinan Turan Şekerspor’a kiralık olarak gelen isimler oldu. Fatih Sandallı ise Anadolu Üsküdar’dan sezon başında kiralanmıştı. 31 Mayıs itibari ile 10 oyuncunun sözleşmesi bitiyor bu oyuncularla sözleşme yenilenmediği takdirde oyuncular bedelsiz serbest kalacak.

Ömer Ali Şahiner’in içinde bulunduğu sözleşmesi bitecek oyuncuların isimleri şu şekilde: Akın Vardar, Ali Melih Özçelik, Bilal Aziz Özer, Eren Görür, Kemal Samet Özen, Mehmet Balban, Okan Koç, Tanju Yavuz, Özgür Çelik. Torku Şekerspor’da 12 oyuncunun sözleşmesi ise devam ediyor. Sözleşmesi devam eden oyuncuların isimleri ise şu şekilde: Ahmet Önay, A. Sabri Fener, Can Demir Aktav, Ertan Koç, İshak Çakmak, Kenan Karışık, M. Cihat Kocatürk, Özhan Keskinkale, Rıdvan Sağlam, Uğur Bulut, Yusuf Akyel, Ümit Aydemir.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.