Golcü aranıyor

Golcü aranıyor

Torku Konyaspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil-beyazlıların kaleci, solbek ve forvet arayışı sürüyor. Menajer Seyit İçgül, Kasımpaşa'nın eski golcüsü Kalu Uche ile görüşmek için hafta içinde Katar'a gidecek

Yeni sezonda güçlü kadro kurmanın çabasını gösteren Torku Konyaspor’da, hafta sonunda ara verilen transfer çalışmalarına bugünden itibaren yoğun şekilde devam edilecek. Yeşil-beyazlı temsilcimizde  sırada kaleci ve forvet transferi var. İyi bir kaleci ile iyi bir golcüyü renklerine katma uğraşı veren Torku Konyaspor yönetiminin bazı oyuncularla dirsek teması sürüyor. Haziran ayı başından buyana, dış transferde Uğur İnceman, Gabriel Torje, Benjamir Fuchs, Barış Öncül ve Volkan Fındıklı’yı renklerine başlayan yeşil-beyazlı yöneticiler, dış transferi yabancı kaleci, solbek ve  forvet oyuncusu alarak kapatacaklar.

Dış transferde, özellikle kaleci ve forvet konusunda seçici davranan ve takımın marka değerini artırmayı amaçlayan Torku Konyaspor transfer komitesi, son iki transfer için hafta boyunca temaslarını sürdürecek. Komite, kamp dönemi ve hazırlık maçlarında eksik görülmesi halinde Ağustos ayı içerisinde bir transfer daha yapabilecek.
Torku Konyaspor menajeri Seyit İçgül, kamp dönemine kadar 4 futbocu daha alacaklarını belirterek, bu konuda yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyledi. İçgül, öncelikle kaleci ve forvet noktasında eksikleri gidermek istediklerini belirterek, “Bizim için olmazsa olmaz iyi bir kaleci ile iyi bir forvet. Bunun için de görüşmelerimiz sürüyor. Kaleci transferi konusunda aman aman bir sıkıntımız yok, ama forvet noktasında biraz zorlanıyoruz. Önümüzdeki günlerde Katar'a gitme durumu olabsilir. Kasımpaşa'nın eski forveti  Kalu Uche ile ilgileniyoruz. Bunun dışında görüştüğümüz bazı oyuncularla da masaya oturma şansımızı zorluyoruz” dedi.

Torku Konyaspor’da, lig hazırlıkları  5 Temmuz’da Konya’da başlayacak. Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilecek bir haftalık çalışmanın ardından futbolculara iki gün izin verilecek. 10 gün sürecek Isparta Davras kampı ve 2 günlük izinin ardından Kartallar büyük bir olasılıkla Hollan’da da kampa girecek. 10 günlük Yurt dışı kampının ilk döneminde en az 3 hazırlık maçı oynanacak. Ardından da ikinci dönem yurt dışı kampı gerçekleştirilecek. Bu iki kamp dönemi arasında takımın Türkiye’ye dönmeyeceği ve iki günlük izinin Yurt dışında yapılacağı öğrenildi.

Torku Konyaspor’da, passolig kartlarının verilmesi sürüyor. Satışlar, Pazar günü de aralıksız devam etti. Futbolseverler kartlarını, şeref tribünü girişinden temin edebilecekler. Başvuru sırasında nüfus cüzdanı ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile birlikte kart ücreti olarak 15 TL isteniyor. Yoğun bir ilginin gösterilmesi beklenen passolig kartları satışlarında beklenenden çok az olması tedirginlikle karşılandı.

merhabahaber.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.