Gol kralı Yaser

Gol kralı Yaser

Konya Anadolu Selçuklu’da geride kalan sezonda en golcü oyuncu Yaser Hacımustafaoğlu oldu. Genç golcü geride kalan sezonda 7 gol kaydetti.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da gerie kalan sezonda en çok gol kaydeden isim takımın gönç golcüsü Yaser Hacımustafaoğlu oldu.

SEZONU 7 GOLLE KAPATTI

2013-2014 sezonunda kaydettiği 7 gol ile Yaser Hacımustafaoğlu, bu kategoride takımın zirvedeki ismi oldu. Yaser 7 golün 5’ini ayak ile, birini penaltıdan, birini ise kafa ile attı. Yaser geçtiğimiz sezonu ise 5 gol ile kapatmış ve yine takımın en golcü ismi olmuştu.  Bu arada genç golcünün Konya Anadolu Selçukluspor ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2014 tarihi ile son buluyor.  Bu kategoride Yaser Hacımustafaoğlu’nu 4 gol ile Emre Köksal, 3 golle ise Can Demir Aktav takip etti.

1’ER GOLDE KALDILAR

Öte yandan yeşil beyazlılarda Gökay Işıtan, Mehmet Abdullah Çoban, Emre Akdağ, Abdülkerim Bardakçı ve Serhat Mermer birer golde kalarak takımın en az gol atan isimleri oldular. Forvet oyuncuları Fatih Görücü ve Aydın İnanç ise sezonu gol atmadan kapatan isimler oldu.

2013-2014 sezonunda yeşil beyazlıların gollerini kaydeden isimler şu şekilde oldu;  Yaser Hacımustafaooğlu 7 gol/24 maç, Emre Köksal 4 gol/22 maç, Can Demir Aktav 3gol/32 maç, Emrah Çetin 3 gol/28 maç, Volkan Fındıklı 3 gol/31 maç, İbrahim alan 3 gol/30 maç, Vedat Bora 3 gol/32 maç, Aydın Kuzu 2 gol/16maç, Serhat Mermer 1 gol /31 maç, Abdülkerim Bardakçı 1 gol/ 6 maç, Emre Akdağ 1 gol/6 maç, M. Abdullah Çoban  1 gol/23 maç, Gökay Işıtan 1 gol/24 maç.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.