Gökhan toprağa verildi

Gökhan toprağa verildi

Kick-Boks maçında beyin kanaması geçirerek hayatını yitiren Üstel toprağa verildi. Üstel’in ailesi, genç sporcunun ölümünde ihmal olduğu gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu

Kulüplerarası Kick-boks il birinciliği final karşılaşmasında başına aldığı darbe sonucu hayatını kaybeden 24 yaşındaki Gökhan Murat Üstel’in cenazesi toprağa verildi. Gökhan Murat Üstel’in, Konya Numune Hastanesinden alınan cenazesi, yakınları tarafından Uluırmak Mezarlığı’na getirildi. Konya İl Müftüsü Şükrü Özbuğdaycı’nın mezarlığın önünde kıldırdığı cenaze namazının ardından genç sporcunun cenazesi toprağa verildi. Olayın hemen ardından karşılaşmanın yapıldığı spor salonunda genç sporcuya görevli olduğu için ilk müdahaleyi yapan Doktor Mehtap Baştan da cenaze törenine katıldı. 

ZAYIFLAMAK İÇİN SPOR YAPMAYA BAŞLAMIŞ  

Gökhan Murat Üstel’in ağabeyi Armağan Üstel, gazetecilere, genç yaşta aralarından ayrılan kardeşinin bir avukatın yanında katiplik yaptığını belirterek, “Annemizle birlikte oturuyordu. Yaklaşık 1.5 yıl önce zayıflamak amacıyla çeşitli spor dallarıyla ilgilenmeye başlamıştı” dedi.

Kardeşinin kickboks sporuna daha 3 ay önce başladığını ifade eden Üstel, “Açıkçası bizim de bu sporla ilgilendiğinden haberimiz yoktu. Engel olacağımızı düşünmüş sanırım. Ancak bu sporda bu kadar yeni olan birini nasıl müsabakalara çıkarıyorlar anlamadık. Üstelik daha üçüncü maçında başına bunlar gelmiş” dedi. Üstel, olaydan önce ve sonra ihmal olduğu düşüncesiyle sorumlular hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

HUZUREVİNDEKİ BABASI DA BİR GÜN ÖNCE ÖLMÜŞ  

Kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi Reanimasyon Yoğun Bakım Ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak yaşatılmaya çalışılırken dün hayatını kaybeden genç sporcunun, bir gün önce de babası Kamil Üstel’in öldüğü öğrenildi. Konya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Huzurevinde 2005 yılından bu yana kalan Kamil Üstel’in, eşinden yıllar önce boşandığı bildirildi.

FİNAL KARŞILAŞMASINDA ÖLDÜ

Gökhan Murat Üstel, 27 Ocak Çarşamba günü 100. Yıl Spor Salonu’nda Konya Kulüplerarası Kickboks İl Birinciliği ağır siklet final karşılaşmasında başına aldığı ters bir darbe sonucu baygınlık geçirmiş, Konya Numune Hastanesine kaldırılmıştı. Üstel, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen 4 gün sonra yaşamını kaybetmişti. Beyin kanaması geçiren Üstel’in annesi, “Çıktığı iki müsabakayı da kazandı. ‘Yüzün gözün yara, bugün gitme’ dedim, ancak beni dinlemedi” diyerek ağlamıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.