Gökhan Solak Şekerspor’da

Gökhan Solak Şekerspor’da

TFF 2. Lig 2. Klasman Gurubunda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ara transfer döneminin son gününde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan ön libero Gökhan Solak’ı renklerine bağladı.

Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda bu transferi gerçekleştiren Şekerspor, Samet Gören’in uzun süren sakatlığından dolayı oluşan açığı bu şekilde kapatmış oldu.

Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir’in ligin ilk yarısında oynadığı 15 karşılaşmada ilk 11’de yer alan tecrübeli futbolcu Solak, Konyaspor’un 1-0 galip geldiği ilk maçta da forma giymiş ve maçın 84. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kalmıştı. 1985 Bayburt doğumlu olan genç futbolcu Solak, Ankaragücü’nde futbol hayatına başladı. Genç futbolcu Solak, Sivas Divriğspor, Ankaragücü ve Arsinspor formalarını giydi.
Öte yandan Tepecik maçında aldığı galibiyetle moral bulan yeşil-beyazlılar hafta sonu kedi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başladı. Temsilcimiz, evinde kazanarak ligdeki çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.
Tepecik maçının bir pozisyonunda rakibinin tekmesine kafasını uzatan başarılı futbolcu Onur’un kaşı açıldı hastaneye kaldırıldı. Kaşına 9 dikiş atılan ve hastanede müşade altında tutulan Onur, bir günlük gecikmenin ardından Konya’ya döndü. Sağlık durumu iyiye giden başarılı futbolcu bugünden itibaren çalışmalarına başlayabilecek.
Bir haftalık İstanbul kampı süresinde temsilcimiz Şekerspor’u tek üzen nokta başarılı futbolcu Murat’ın sakatlığı oldu. Tepecik maçının çalışmalarını Beşiktaş Ümraniye Tesisleri’nde yaptığı süre içinde karın ve kasık bölgesi arasında ağrı hisseden Murat’a sadece sporcularda görülen Pupis teşhisi konuldu. Uzun bir süre tedavi gerektiren hastalık nedeni ile Tepecik maçında forma giyemeyen Murat’ın tedavisi devam ediyor. Murat büyük ihtimale oynanacak Sarıyer maçında da yerini alamayacak.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, yaptığı açıklamada, geçen haftaki Eyüpspor mağlubiyetinin takım üzerinde oluşturduğu olumsuz havayı atmak için Tepecikspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirtti. Futbolcuların bu bilinçle sahada 90 dakika boyunca olağanüstü bir mücadele gösterdiğini anlatan Altıparmak, “Futbolcu kardeşlerim çok iyi mücadele ederek ve çok isteyerek oynadı. Neticesinde 3-0 gibi farklı bir galibiyet aldık. Çok ihtiyacımız olan bir galibiyetti” dedi.
Bu galibiyetle zirveye daha da yaklaştıklarını anlatan Altıparmak, şunları kaydetti: “Biz çok iyi bir takımız. Bu hafta futbolcu kardeşlerim sahada bunu gösterdi. Ben bu ligin en iyi takımı olduğumuzu her defasında söylüyorum. İyi mücadele ettiğimizde iyi konsantre olduğumuzda ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Tepecikspor maçındaki iyi oyunu önümüzdeki haftalarda da sergilemeliyiz. Önümüzde 14 final maçı daha var.” Altıparmak, Tepecikspor ile çok kötü bir zeminde oynadıklarını, futbolcuların yürürken bile sakatlanma riskinin olduğu bir zeminde futbol oynatılmasının yanlış olduğunu da sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.