Gökhan Konyaspor’da

Gökhan Konyaspor’da

Kongre sonrası transfer çalışmalarının startını veren yeni Konyaspor yönetiminin ilk icraatı Kaleci Gökhan Tokgöz’e imza attırmak oldu. Kamerunlu futbolcu Montana’nın ise bugün Konya’da olması bekleniyor

Konyaspor geçen sezon Diyarbakırspor forması giyen kaleci Gökhan Tokgöz ile anlaştı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Gökhan Tokgöz ile bir süredir yapılan transfer görüşmelerinin olumlu sonuçlandığını ve 31 yaşındaki milli kalecinin kendisini 2 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı attığı bildirildi.

İmza töreninin ardından duygularını aktaran yeni transfer kaleci Gökhan Tokgöz, “Öncelikle bu imzanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Konyaspor gibi büyük bir camiada oynayacak olmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmeliyim. Konya ve Konyaspor her futbolcunun gelmek istediği bir yer. Taraftarı olan, taraftarının takıma sahip çıktığı ve desteklediği büyük bir şehir takımında oynayacak olmamdan dolayı heyecanlıyım. Öncelikli hedefim iyi bir sezon başı kampı geçirmek. Ardından da Konyaspor’un başarısı için elimden geleni yapmak. Bunun gayretinde olacağım. Takım arkadaşlarımla birlikte Konyaspor’a başarılı bir sezon yaşatmak istiyorum. İnşallah bu amacımıza da ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

GÖKHAN TOKGÖZ KİMDİR?

22 Nisan 1979 Merzifon doğumlu olan Gökhan Tokgöz, futbola 1996 yılında Merzifonspor’da başladı. 1997-98 Boluspor’a transfer olan ve burada profesyonelliğe geçen yeni transferimiz Gökhan Tokgöz, 1999 yılında Boluspor’dan Yozgatspor’a transfer oldu ve 2002 yılına kadar 3 sezon forma giydi. 2002-2008 yılları arasında Gençlerbirliği, 2008-2009 sezonunda Ankaraspor ve kiralık olarak Kayseri Erciyesspor formalarıyla mücadele eden yeni kaleci transferimiz Gökhan Tokgöz, 2009-2010 sezonunda Ankaraspor’un bir alt lige düşürülmesinin ardından çıkan özel izinle Diyarbakırspor’a transfer oldu ve 14’ü lig, 1’i Ziraat Türkiye kupası olmak üzere 15 maçta süre aldı. Gökhan Tokgöz, Ümit Milli futbol takımı formasını 2000 yılında Portekiz ile oynanan özel maçta giyerken, 2002 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçlarında forma giydi ve milli takım forması ile 21 maçta görev aldı.

Öte yandan Konyaspor yönetim kurulu, ilk toplantısını önceki akşam tanışma amaçlı olarak yaptı. Başkan Bahattin Karapınar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemekli toplantıda asil ve yedek üyeler tanıştılar. Toplantıda, transfer çalışmaları değerlendirildi ve bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar hakkında başkan Bahattin Karapınar tarafından yöneticilere bilgi verildi. Görev bölümü ise hafta sonuna kadar yapılacak ve spor kamuoyuna sunulacak.

Konyaspor’da transfer çalışmaları, 28 Haziran pazartesi günün başlayacak yeni dönem hazırlıklarına kadar büyük ölçüde bitirilecek. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, takımın iskeletini oluşturmak için iyi bir kaleci, bir stoper, bir ön libero ve forvet oyuncusu transfer edilecek. Bu futbolcuların isim yapmış oyuncular arasından seçilecekleri ileri sürüldü.. Bunların yabancı oldukları açıklandı. Transferde öncelikle kaleci ve stoper sorunu çözülecek. Ardından ön libero ve forvet oyuncularına dönülecek. Başkan Bahattin Karapınar, listede yer alan 5 yabancı kaleciden birini mutlaka alacaklarını, bunların içerisinde Ülkelerinin Milli takımlarında oynayan kalecilerinde yer aldığını yineledi.

Orta sahanın sol kanadında, forvete dönük görev yapacak ve Peru’da oynayan Kamerunlu futbolcu Montana dün akşam İstanbul’a geldi. Sergen’in oyun stilindeki futbolcu bugün Konya’da olacak. Bu futbolcu ve menajeriyle yapılacak görüşmenin ardından sözleşme imzalanacak. Tatilde olan ve anlaşma sağlanan Kayserisporlu Hakan ise muhtemelen Perşembe günü gelecek ve kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum