Giresun yenilgisi sadece iş kazası

Giresun yenilgisi sadece iş kazası

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, ilk yarının son maçı olan Altay'ı yenerek liderliği geri alacaklarını söyledi. Deplasmanda Giresunspor'a yenilen Yeşil-beyazlılar ilk yarıyı lider kapatmak için çalışmalara başladı.

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, ilk yarının son maçı olan Altay'ı yenerek liderliği geri alacaklarını söyledi.

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, deplasmanda Giresunspor'a yenilmelerinin moralleri bozmaması gerektiğini söyledi. Konyaspor'un hedefinin tekrar Süper Lig olduğunun altını çizen Karapınar, "Geçen yıl Süper Lig'den düştük. Genelde alt liglere düşen takımlarda travma yaşanır. Ancak biz tekrar Süper Lig'e yükselmek için istikrarlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bu yüzden de zikzaklı bir lig istemiyoruz. İlk devrenin bitimine az bir zaman kala aldığımız mağlubiyet yolumuzdan bizi döndüremez. Son hafta maçını kendi sahamızda Altay ile oynayacağız. Bu yüzden de takım işi sıkı tutuyor. Süper Lig'de tekrar Konyaspor bayrağını dalgalandıracağız." açıklamasında bulundu.
ÖZKARA: POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK
Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, Giresunspor yenilgisini iş kazası olarak değerlendirdiklerini söyledi. Özkara, yaptığı açıklamada, Giresunspor maçında patates tarlasını andıran çok kötü bir zeminde mücadele etmek zorunda kalan her iki takımın oyuncularını da kutladığını söyledi. Sahanın zemininin futbol oynamaya elverişli olmadığını anlatan Özkara, “Buna rağmen her iki takım da çok iyi mücadele etti. Kıran kırana bir maç oldu. Özellikle ilk yarıda çok net pozisyonları değerlendiremedik. Rakip Giresunspor kalemize 3 kez geldi ve 3’ü de gol oldu. Basit hatalardan goller yedik. Yediğimiz goller bize yakışmadı” dedi. Bu mağlubiyetle 4. haftada oturdukları liderlik koltuğundan indiklerini anlatan Özkara, şunları kaydetti: “Giresun mağlubiyetini iş kazası olarak değerlendiriyoruz. Bu yenilgiyle zirveden indik ancak önemli olan ligi zirvede bitirmek. İlk yarı için 34 puan hedefimiz vardı. Bu hedefimize ulaştık. Ancak üzerine koyabileceğimiz her puan ikinci yarı için bize büyük avantaj sağlayacak. Bu hafta Altay ile Konya’da karşılaşacağız. Bu maçı kazanarak ilk yarıyı hedeflediğimizin üstünde bir puanla kapatmak istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz var.”
TAYFUN: TELAFİ EDECEĞİZ
Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli takım kaptanı Tayfun Türkmen, net gol pozisyonlarına girdikleri ve iyi mücadele ettikleri Giresunspor karşısında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirtirken, Altay karşılaşmasını kazanarak Giresunspor mağlubiyetini telafi etmek zorunda olduklarını söyledi.
Galibiyet için çıktıkları Giresunspor maçında oyuna iyi başladıklarını söyleyen Tayfun Türkmen, "İlk yarıda maçı kopartabilecek pozisyonları bulduk. Ancak bunları değerlendiremedik. İkinci devrenin hemen başında skor avantajını elde ederek öne geçtik. Oyun üstünlüğünü ele geçirdiğimiz bir anda rakibin uzaktan attığı golle maça denge geldi. Bu golle umutlanan Giresunspor ev sahibi olmanın ve seyirci avantajını da lehine kullanarak öne geçti. Hemen peşinden biz beraberliği yakaladık. Galibiyet için rakip kaleye gittiğimiz bir anda da kalemizde 3.golü gördük. Kalan dakikalarda skoru değiştirme adına her şeyi yaptık. Ama olmayınca olmuyor. Futbol şansı bizden değil rakibimizden yanaydı. Oynadığımız oyunun sonucu bir skor olmadı. Ağır sahada elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyduk. Fakat kaybettik. Futbolun içerisinde böyle sonuçlar yaşanabiliyor. Bizim için son olmasını diliyoruz. Önümüzde Altay ile oynayacağımız çok önemli bir maç var. Bu maçı kazanarak 1 haftalığına verdiğimiz liderliğimizi geri almak ve devre arasına moralli bir şekilde girmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum