Gesi Ve Mobilyacılar Sitesi Doğalgaza Kavuştu

Gesi Ve Mobilyacılar Sitesi Doğalgaza Kavuştu

Kayseri’nin doğalgaz dağıtım ve pazarlama şirketi Kayserigaz, gaz arzını her geçen gün artırıyor. Kayseri Mobilyacılar Sitesi ile Gesi Bahçeli Mahallesinin gaz arzını sağlayan Kayserigaz, mevcut doğalgaz ağını genişletiyor.2003 yılından...

Kayseri’nin doğalgaz dağıtım ve pazarlama şirketi Kayserigaz, gaz arzını her geçen gün artırıyor. Kayseri Mobilyacılar Sitesi ile Gesi Bahçeli Mahallesinin gaz arzını sağlayan Kayserigaz, mevcut doğalgaz ağını genişletiyor.

2003 yılından beri Kayseri ilinin güvenli ve düzenli gaz arzını sağlayan Kayserigaz, yeni projeleriyle Kayserilileri memnun etmeye devam ediyor. Kayserigaz Proje Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre Kayseri Mobilyacılar Sitesi ve Gesi Bahçeli Mahallesi doğalgaza kavuşuyor.

Edinilen verilere göre, Mobilyacılar Sitesi için toplam 30 kilometre yatırım öngörülmekte olup, 28 kilometresi polietilen ve 2 kilometresi ise çelik doğalgaz borularından oluşuyor. Bu bölge için ayrıca 2 adet bölge regülatörü imalatı da planlanmıştır. Şu an itibari ile imalatın tamamlanma oranı yüzde 85 seviyesindedir. Bölgede çelik hat imalatı gazlanmış olup, polietilen hatların gazlanması bulunduğumuz ay itibari ile yapılacaktır. İlk etapta doğalgaza kavuşacak ticarethane oranı yüzde 100 oranındadır.

Gesi Bahçeli Mahallesi için ise toplam 8,8 kilometre yatırım öngörülmekte olup, 8 km polietilen, 800 metre çelik doğalgaz borularından oluşuyor. Bu bölgeye 1 adet bölge regülatörü imalatı planlanmıştır. Şu an itibari ile imalatın tamamlanma oranı yüzde 100 olup bölgede doğalgaz arzı sağlanmış bulunmaktadır. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.