Geri sayım başladı

Geri sayım başladı

Pazar günü Adanaspor ile sezonun en zorlu karşılaşmasını oynayacak olan Konyaspor, galibiyete kilitlendi. Yeşil-beyazlı ekipte moral motivasyon en üst düzeyde. Kartalın tek düşüncesi maçı kazanmak

Konyaspor, pazar günü iç sahada Adanaspor ile oynayacağı maça kilitlendi. Hazırlıklarını dış dünyaya kapalı olarak sürdüren yeşil-beyazlı takımda moral ve motivasyon üst düzeyde. Ligde, 56 puanla ikinci sırada yer alan ve sezonu ilik iki takım arasında kapatarak Süper lige direkt çıkmayı amaçlayan Konyaspor’da, Adana maçı hesapları 3 puan üzerine yapılıyor. 47 puanla 6. sırada bulunan ve Boluspor ile ilk 6 mücadelesi veren Adanaspor’u yenerek umutlarını son iki maça taşımak isteyen temsilcimizde dünde basın ve taraftarlara kapalı yapılan taktik antrenmanıyla hazırlıklara sürdü.
Bugün tesislerde ter atarak çalışma tamamlanacak ve futbolcular tesislerde dinlenmeye çekilecek. Konyaspor’un önceki gün yaptığı antrenmanda kaleci Ercüment şov yaptı. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda kaleci Ercüment Kafkasyalı yaptırdı kurtarışlarla oyunculara gol izni vermedi. Şut çalışması sırasında takım arkadaşlarının isabetli şutlarında gole geçit vermeyen Ercüment Kafkasyalı yaptığı birbirinden güzel kurtarışlarla da alkış aldı
TAKIMA YENİ AYAKKABI
Tatlıcak Tevfik Lav tesislerine gelerek takımı ziyaret eden Konya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Hasan Uzman ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, oyuncular, personel ve A2 takım oyuncularına üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu ve özel olarak üretilen ayakkabılardan hediye ederek ligde kalan 3 maçta Süper Lig yolunda başarı dilediler. Ziyarette, başkan Ahmet Şan, altyapıdan sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Günbaş, futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı'da hazır bulundu.
Konyaspor'un Süper Lig yolunda kalan 3 haftada şehri hareketlendirdiğini belirten altyapıdan sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Günbaş, "Konya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Hasan Uzman ve arkadaşları takımımıza bir jest yapmak istediler. Ayakkabı üretiminin merkez olan Konya'da üzerinden isimlerinizin olduğu size özel üretilen ayakkabıları hediye ettiler. Kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Yaşadığı sıkıntılara rağmen Konyaspor'un büyük bir başarı göstererek imkansız denileni başardığını ve Süper Lig'in sadece 3 maç uzadığında olduğunu ifade eden Konya Ayakkabıcılar Odası başkanı Hasan Uzman ise şu açıklamayı yaptı.
"Yakaladığınız bu başarı gerçekten ayakta alkışlanması gereken bir durum. Altyapıdan gelen gençler ve tecrübeli oyunculardan harmanlanan kadro ile Süper Lig'in kapısına dayandınız. Artık geri dönüş yok. Üç maçı da en iyi sonuçlarla tamamlayarak Konya şehrini futbolda kategori atlatacağına inancımız tam. Size karınca kararınca ufak bir destek verdik. Umarım beğenirsiniz. Desteklerimiz bundan sonra da devam edecek."
Konyaspor başkanı Ahmet Şan ise, Konya Ayakkabıcılar Odası başkanı Hasan Uzman başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerine jestlerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından üzerlerinde isimlerin yazılı olduğu ve özel olarak üretilen ayakkabılar teknik heyet, oyuncular ve personele dağıtıldı.
Konya Ayakkabıcılar Odası başkanı Hasan Uzman ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra A2 takımını ziyaret ettiler. Altyapıdan A Takıma oyuncu vererek büyük bir başarıya imza atıldığını ifade eden başkan Hasan Uzman, hem oyuncu yetiştirme hem de sportif anlamda başarılı olan Konyaspor'un altyapısında yer alan oyunculara bir jest yapmayı uygun gördüklerini ve isimlerinin yazlı olduğu ayakkabıları hediye ettiklerini söyledi.
Konyaspor altyapıdan sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Günbaş, yaptığı konuşmada şunları söyledi. "Bu gençlerimiz A Takımda mücadele veren arkadaşlarının izinde gidiyorlar. Bugüne kadar göstermiş oldukları performans gerçekten takdir edilecek bir durum. Amacımız A takıma verdiğimiz arkadaşlarımızın izinden gelecek gençlerle Konyaspor'un altyapısında iyi işler yapılmaya devam edildiğini göstermek. Başarınızı ödüllendirme adına Konya Ayakkabıcılar Odası başkanı Hasan Uzman ve yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları jestten dolayı teşekkür ediyorum." Konuşmaların ardından oyunculara özel üretilen özel ayakkabılar teslim edildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.