Geri sayım başladı

Geri sayım başladı

Konyaspor’da Cuma günü yapılacak olan olağanüstü genel kurul hazırlıkları sürerken, Bahattin Karapınar başkanlığa aday olduğunu ve göreve güçlü bir yönetimle geleceğini söyledi

Konyaspor’da, dış transfer ve genel kurul çalışmaları yoğun şekilde sürüyor. Genel kurulda yeniden aday olacağını açıklayan Başkan Bahattin Karapınar, listesini hemen hemen belirlediğini, önümüzdeki günlerde basın toplantısı yaparak bunu spor kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.. Alınan bilgilere göre, genel kurulun 11 Haziran’da gerçekleştirilecek ilk oturumda çoğunluk sağlanamaması nedeniyle yapılamayacağı ve 19 Haziran Cumartesi tekrarlanacak ikinci oturumda yeni yönetimin seçileceği bildirildi.     İç transferde Erdal, dış transferde Diyarbakırspor’dan Adnan, Burak ve Abbas, Belçika liginden de Mahamoudou Kere ile anlaşan yeşil-beyazlılar dünü boş geçirdi. Konyaspor’da isimleri açıklanmayan bazı futbolcularla görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Alınan bilgilere göre, bunların arasında kaleci Özden ve Gökhan’ın da yer aldığı ileri sürüldü. Ancak, yöneticiler bu isimlerle görüşülmediğini belirttiler.. Önceliğin yabancı kaleci de olduğu, bunun durumuna göre yerli ikinci bir kaleci daha alınacağı açıklandı.  

TARAFTARLAR TEDİRGİN
Cuma günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde, yeşil-beyazlı ekibe gönül vermiş taraftarlar, yeni yönetimde kimlerin görev alacağı, özellikle başkan Bahattin Karapınar’ın liste yapmada zorlandığı duyumlarının kendilerini rahatsız ettiğini açıkladılar. Yeşil-beyazlı ekibin şampiyonluğunda önemli katkıları olan Ömer Atiker ve arkadaşlarının yeni yönetimde görev almayacaklarını açıklamalarının kendilerini üzdüğünü söyleyen taraftarlar, “Konyaspor’un yeni sezona güçlü bir yönetim ve güçlü bir kadro ile girmesini arzuluyoruz. Ancak, basından takip ettiğimiz kadarı ile hem liste konusunda bir sıkıntı var hem de yapılan transferler tatmin edici değil. Lig’den düşmüş bir takımdan oyuncu almanın bedelini Konyaspor küme düşerek ödedi. Aynı durumların tekrar yaşanmaması için bu transferlere imza atanlar daha dikkatli olmalılar.”
MAHAMODOU İDDİALI KONUŞTU
Konyaspqor’a Belçika'nın RSC Charleroi takımından transfer edilen ve 3 yıllık sözleşme imzalanan Burkina Faso Milli Takım kaptanı Mahamoudou Kere, Konyaspor'a başarılı olmak için geldiğini ve sahada konuşmak için heyecanlı bir bekleyiş içerisinde olduğunu belirtti.
Başta başkan Bahattin Karapınar olmak üzere transferinde emeği geçen herkese teşekkür eden 28 yaşındaki Mahamoudou Kere, açıklamasını şöyle sürdürdü. "Öncelikle transferimde emeği geçen başta Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Konyaspor'u tercih ettiğim için mutluyum. 11 sezon aralıksız olarak Belçika'da oynadım. Hırslı ve mücadeleci bir yapım var. Saha dışında konuşmayı fazla sevmiyorum. Benim için önemli olan sahada konuşmak ve takımıma faydalı işler yapmak. Bunun için Konyaspor'dayım. Sezonun başlamasını heyecanlı bir şekilde bekliyorum. Bundan sonra tek düşüncem; sözleşme sürem içerisinde Konyaspor'un hem Türkiye'de hem de katılması durumunda uluslararası maçlarda başarılı olması. Bunun için elimden gelen çabayı göstereceğim.."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.