Geri sayım başladı

Geri sayım başladı

Pazar günü gurubun güçlü ekiplerinden Bolusporu ağırlayacak olan Konyasporda bu maçın son hazırlıkları yapılırken, zorlu 90 için geri sayım başladı. Konyasporda tek hedef bu maçı kazanmak

Pazar günü, ligin güçlü takımlarından Boluspor’u konuk edecek olan Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Parola: 3 puan. Önceki gün sabah ve akşam olmak üzere çift çalışma yapan Kartallar’ın teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan, akşam ki ikinci antrenmanda Eser Yağmur ve Abdulvahit Karacabey takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, savunma-hücum organizasyonları ile devam etti. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.

Antrenmanı Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar, Başkan Yardımcılarımız Mustafa Küçüksöker ve Ekrem Coşkun ile TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar ve TSYD Eski Başkanı Orhan Berk'te takip etti. Yeşil-beyazlılar, dün ise öğleyin, maçın oynanacağı saatte taktik ağırlık biri çalışma yaptılar.. Boluspor karşılaşmasının provasının gerçekleştirildiği antrenmanda futbolcuların moralinin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Yeşil-beyazlılar, bugün kombine, yarın ise ter idmanı yaparak hazırlıkları tamamlayacaklar ve Tatlıcak tesislerinde kampa girecekler.
Bank Asya 1. ligde 13. hafta, Kartal’ın Boluspor ile oynayacağı maçı Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçı sporseverler kapalı tribünden 20, diğer tüm tribünlerden ise 1 lira karşılığında izleyebilecekler.. Biletler, biletx gişelerinden satışa çıkartıldı.
AYAZ: BOLU’YU YENECEĞİZ
3 sene formasını giydiği Boluspor’un ligdeki konumunun kendilerini ilgilendirmediğini, tek düşüncelerinin şampiyonluğa giden yolda rakip kim olursa olsun kazanmak olduğunu söyleyen Mehmet Ayaz, Boluspor engelini kayıpsız geçerek yollarına lider olarak devam edeceklerini söyledi. Sezona büyük hedeflerle başlayan ancak zirvenin gerisinde kalan Boluspor’un, kadrosuyla şampiyonluk yolunda kendilerinin en büyük rakiplerinden olduğunun altını çizen Mehmet Ayaz “3 sene formasını giydiğim Boluspor’u yakından tanıyorum. Oradaki arkadaşlarımdan takımda yaşanan Teknik Direktör değişikliğinin olumlu yansıdığını öğreniyorum. Konyaspor olarak bizimde tek hedefimiz var. O da Şampiyon olarak Turkcell Süper Lig’e yükselmek. Bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Pazar günü zor bir maça çıkacağız. Bunun farkındayız. Ama bu zoru kolaya çevirmek her zaman söylediğimiz gibi bizim elimizde. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak şampiyonluğa giden yolda kendi sahamızda bir engelini daha kayıpsız geçmek istiyoruz. Bunu başaracağız” dedi. Tecrübeli futbolcu Mehmet Ayaz, “Konya şehri de artık bize inanmaya başladı. Büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Bayrak As Kampanyası’na gösterilen ilgi bizi de memnun ediyor. Konya büyük bir şehir ve her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizde üzerimize düşen görevi yerine getirmek adına büyün çabayı gösteriyoruz. İnşallah sezon sonunda hep birlikte Konyaspor’un şampiyonluğunu kutlayacağız” şeklinde görüş belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.