Geri adım atmıyorlar

Geri adım atmıyorlar

Konyasporda futbolculara 10 Ekimde ödeneceği şeklinde söz verilmesine karşın ödenmemesi nedeniyle Pazartesi günü başlayan eylem, teknik adamların araya girmesiyle de sonlandırılamadı

Konyaspor’da futbolculara 10 Ekim’de ödeneceği şeklinde söz verilmesine karşın ödenmemesi nedeniyle Pazartesi günü başlayan eylem, teknik adamların araya girmesiyle de sonlandırılamadı

 

 

Konyaspor’da, futbolcuların antrenmana çıkmama eylemi dün de devam etti. Dün Tatlıcak tesislerinde toplantı yapan futbolcular, yapılan toplantının sonunda tesislerden ayrıldılar. Başka bir deyişle Konyaspor’da futbolcuların eylemi sona ermedi. Futbolcuların, sezon başından buyana transfer taksiti, maç başı ve prim alacaklarının 10 Ekim’de ödeneceği şeklinde söz verilmesine karşın ödenmemesi nedeniyle Pazartesi günü başlayan eylem, teknik adamların araya girmesiyle de sonlandırılamadı. Üç gün boyunca çeşitli yerlerde kros yapan ve salonda çalışan yeşil-beyazlı futbolcular, bu eylemin kendilerini Kartalspor maçına daha iyi konsantreedeceğine inandıklarını ve taraftarların desteğiyle maçı kazanacaklarını açıkladılar.

 

Yeşil-beyazlı takımda bu eylemin devam ettiği günlerde kulüp başkanı Bahattin Karapınar ile teknik direktör Osman Özdemir’in, Büyükşehir belediye Başkanı Tahir Akyürek’le yapacağı görüşme ise, Başkanın yurt dışından konukları nedeniyle Çarşamba günü de gerçekleştirilemedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve teknik direktör Osman Özdemir’in görüşmesi dün akşam saatlerinde yapılması bekleniyordu.  

 

Kartallar, Pazar günü saat 16.00’da oynanacak ve Koray Gencerlerin düdük çalacağı maçın hazırlıklarını bugün ve yarın gerçekleştirecekler ve tesislerde kampa girecekler. Takımda Ertuğrul dışında eksik yok. Burkina Faso Milli takımına giden Kere de dün gelecekti.

 

GENEL KURUL HAFTAYA KALDI

 

Konyaspor yönetim kurulunun almış olduğu karar gereğince, dün akşam yapılması gereken olağanüstü genel kurul haftaya tehir edildi. Genel kurulun, dün akşam Mevlana Kültür merkezinde gerçekleştirilmesi gereken ilk oturumunda çoğunluk sağlanamadı.. Kongreye, kulübe kayıtlı 345 genel kurulu üyesinden sadece …. katıldı. Kulüp tüzüğüne göre toplantıda kongrede üyelerinin üçte ikisinin bulunması gerekiyordu. Genel kurulun ikinci oturumu 20 Ekim Perşembe günü aynı yer ve saatte yapılacak.

 

Yeşili-beyazlı takımda, genel kurulla ilgili çalışmalara Pazartesi gününden itibaren hız verilecek. Genel kurula kadar yeni yönetimin belirlenmesi beklenmekte.

 

1.LİG’DE 6. HAFTA BUGÜN BAŞLIYOR

 

Bank Asya 1. Lig’e milli maçlar nedeniyle verilen bir haftalık aranın ardından 6. hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek. 1. Lig’de 6. haftanın ilk maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Sakayaspor, bugün Gaziantep’te karşı karşıya gelecek. Kamil Ocak Stadı’ndaki maç saat 20.00’de başlayacak. 1. Lig’de 6. haftanın maç programı şöyle: Bugün: 20.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Sakaryaspor (Kamil Ocak) Yarın: 13.30 Kayseri Erciyesspor-Çaykur Rizespor (Kayseri Atatürk Spor Kompleksi yan açık saha) 16.00 Bucaspor-Denizlispor (Yeni Buca) 19.00 Adanaspor-Akhisar Belediyespor (Adana 5 Ocak) 16 Ekim Pazar: 13.30 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Karşıyaka (Tavşanlı Ada) 16.00 Konyaspor-Kartalspor (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk) 16.00 Elazığspor-Giresunspor (Elazığ Atatürk) 16.00 Kasımpaşa-İstanbul Güngörenspor (Recep Tayyip Erdoğan) 19.00 Göztepe-Boluspor (İzmir Atatürk)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.