Genpa Bölge Müdürlüğü açıldı

Genpa Bölge Müdürlüğü açıldı

Genpa Konya Bölge Müdürlüğü ve Satış Sonrası Servis Merkezi protokolünde katıldığı törenle hizmete girdi.

Birçok önemli markanın distribütörü olan Genpa, bölgesel satış organizasyonunun, lojistik merkezinin ve satış sonrası hizmetlere yönelik her türlü fonksiyonların konumlandırıldığı Bölge Müdürlüğünün 8.’cisini İstanbul Avrupa-Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Adana, Trabzon ve Bursa’dan sonra Konya’da açtı. 
Açılışa Konya Valisi Osman Aydın, Konya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, KTO Başkanı Hüseyin Üzülmez, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Erdem, Turkcell Dağıtım ve İletişim Merkezleri, Genpa Bayileri ve özel davetliler katıldı. Yoğun ilginin gösterildiği açılışta konuşan Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Erdem, yatırıma yönelik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, Konya Bölge Müdürlüğü’nün de bunun bir parçası olduğunu ifade ederek, “Yatırımlarımız aralıksız devam edecek. Konya’da olmaktan dolayı mutluyuz. Hayırlı olsun” derken kürsüye gelen Konya Ticaret odası Başkanı Hüseyin Üzülmez ise, yapılan açılışın manasının önemli olduğunu ifade ederek, “Krizin yaşandığı ekonominin daraldığı bir ortamda yapılan bu yatırım çok önemlidir. Kriz konuşmakla aşılmaz çalışmakla aşılacaktır. Onun için çok çalışmak gerekiyor. Ayrıca krizi aşmanın yollarından birisi de tüketimi kesmeden ihtiyaçların giderilmesidir. Genpa’yı bu yatırımından dolayı kutluyorum” dedi.
Vali Osman Aydın ise, Erdem Holding ve Genpa’nın saygın kuruluş olduğuna dikkat çekerek, Konya’ya getirilen bu hizmetin Konya insanına avantajlar kazandıracağını söyleyerek, “Daha önce Bölge Müdürlüğünün olmaması bir eksiklikti. Ama artık bu eksiklik giderilmiş oldu. Bu hizmetten ötürü teşekkür ediyorum” diyerek yetkilileri kutladı. Konuşmaların ardından yapılan dua ile açılış kurdelesi Protokol tarafından kesilerek hizmete açıldı.
Merkezlerinin 700 metrekarelik bir alanda 4 kattan oluştuğunu söyleyen Konya Bölge Müdürlüğü Satış yöneticisi Burçin Gülay, 20 kişinin istihdam edildiği merkezin Türkiye distribütörü olduğu Nokia cep telefonları ve aksesuarlarının toptan perakende satış ve dağıtımının yanı sıra Apple iPhone 3G GSM telefonu ve aksesuarları ile birlikte Jablocom masaüstü GSM telefonunun, toptan satış, dağıtım ve teknik servis hizmeti verdiğini söyledi.
Genpatech markası altında zincir mağazacılık alanlarında faaliyet gösteren GENPA; Turkcell distribütörü olarak Turkcell kampanya telefonlarının dağıtımı, Turkcell kontör satışı, SIM Kart ve Yedek SIM Kart satışı hizmetini de vermekte. Genpa Türkiye geneline yayılmış servis noktalarında ( İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Trabzon, Bursa, Konya ) Nokia, iPhone 3G, Motorola, Sony Ericsson ve Jablocom marka cep telefonlarına konularında uzman personeli ve ileri teknoloji donanımı ile hizmet veriyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.