Genel Sekreter Kurca’dan Hastanede Yatan Çocuk Hastalara Kitap

Genel Sekreter Kurca’dan Hastanede Yatan Çocuk Hastalara Kitap

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, 8-14 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla ilde Devlet Hastanesi'nde çocuk servisinde yatan hastalara kitap hediye etti.    Genel Sekreter Dr. İsmail...

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, 8-14 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla ilde Devlet Hastanesi'nde çocuk servisinde yatan hastalara kitap hediye etti.

    Genel Sekreter Dr. İsmail Kurca beraberinde İdari Hizmetler Başkanı Ahmet Uslu ile Yozgat Devlet Hastanesi çocuk servisinde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hasta ve hasta yakınlarının sorun ve isteklerini dinleyen Kurca, daha sonra hastanede yatan hastalara kitap hediye etti. Dr. Kurca, ziyaret sonrası yaptığı açıklama Dünya Çocuk Kitapları Haftası nedeniyle okumanın önemine dikkat çekmek için hasta çocuklara kitap dağıttıklarını söyledi. Kurca, “Çocuklarımız yarınlarımızdır. Kitap okumanın birçok problemi çözdüğünü, psikolojik rahatlık sağladığını, en yakın ve en sadık dost olduğunu hepimiz biliriz. Bizler yönetici olarak hastalarımızın ruhsal ve bedenen bütüncül yaklaşımla iyilik hali için çaba harcamaktayız. Hastalarımızın günlük yaşamlarında yapmış oldukları aktiviteleri desteklemek amaçlarımız arasındadır." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.