Genel kurul zamanı

Genel kurul zamanı

Konyaspor’da olağanüstü genel kurul bugün yapılıyor. Bahattin Karapınar’ın yeniden aday olacağı genel kurul Mevlana Kültür Merkez’inde yapılacak. Genel kurul saat 18.00’de başlayacak

Konyaspor’da, yeni sezon öncesi yönetim kurulunu güçlendirmek amacıyla alınan kararla gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurulun ilk oturumu bugün yapılacak. Transfer çalışmaları ise kaleci arayışıyla devam ediyor.

Mevlana Kültür merkezi Sultan Veled salonundaki genel kurul saat 18.00’de başlayacak. Çoğunluk sağlanamaması halinde kongre 19 Haziran Cumartesi günü, aynı yer ve saatte tekrarlanacak. Genel kurulda, katılmaları halinde 820 seçici kurul üyesi oy kullanacak. Genel kurulun bugün yapılabilmesi için 411 üyenin katılması gerekmekte.

Konyaspor’da yeni yönetim kurulunun oluşturulması içini çalışmalar dün de devam etti. Başkan Bahattin Karapınar ile birlikte Ömer Atiker, Süleyman Işıkçeviren, Mustafa Küçüksöker, Ekrem Coşkun, Cengiz Yönet, Hasan Kulaksız, Mehmet Ali Acar ve Fethi Büyükbalta’ının göreve devam etme kararı almasının ardından yönetime alınacak yeni isimlerle ilgili dün bir dizi toplantı gerçekleştirildi.. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Başkan Bahattin Karapınar, yönetim kurulunun 15 kişi veya 21 kişi olması için son kararı alacaklarını ve yeni isimlerle de görüşmeler yaptıklarını dile getirdi.

TRANSFER DEVAM EDİYOR

Yeşil-beyazlı takımda, yeni dönem takım kadrosunun oluşturulması içinde çalışmalar devam ediyor.. Bir hafta içerisinde biri iç ve 4’ü dış transfer olmak üzere 5 futbolcuya imza attıran Konyaspor yönetimi, kaleyi iyi bir yabancı kaleciye teslim etmek için görüşmelerde bulunuyor.. Başkan Bahattin Karapınar, yeni kalecinin mutlaka yabancı ve Avrupa’dan olacağını belirtti ve Slovak ve Avusturalyalı bazı kalecilerle görüşmeler yaptıklarını açıkladı.. Başkan Karapınar, yeni kaleci adayları konusunda isim açıklamaktan kaçındı.

Konyaspor’da, 28 Haziran’da başlayacak lig hazırlıklarına kadar transferin yüzde 90 bitirilmesi planlanmakta.. Bu dönem içerisinde kaleci, sağ ve sol kanat, orta saha ve forvet olmak üzere en az 8 futbolcu daha transfer edilecek. Bunlardan en az 3’ü yabancı, 5’i ise yerli olacak. Öte yandan Konyaspor’da transfer komitesi de oluşturuldu. Komitede Bahattin Karapınar, Ömer Atiker, Ekrem Coşkun ve Cengiz Yönet görev yapacaklar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.