Gençlik Merkezi şehitleri andı

Gençlik Merkezi şehitleri andı

Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibinin 18 Mart 2012 Pazar günü hazırlamış olduğu 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 97. yıldönümü ile İstiklal Marşımızın kabulü ve yazarı milli şair M.Akif Ers

Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibinin 18 Mart 2012 Pazar günü hazırlamış olduğu “18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale  Zaferi’nin 97. yıldönümü ile İstiklal Marşımızın kabulü ve yazarı milli şair M.Akif Ersoy’u  Anma Programı” etkinliği, yaklaşık olarak 200 Gençlik Merkezi Üyesinin katılımıyla Gençlik Merkezi tiyatro salonunda gerçekleştirildi.

Çanakkale Zaferi, İstiklal Marşının Kabulü, M.Akif Ersoy ve aziz şehitlerimizi hatırlatan kısa bir film gösterisi sunulmuşdu. Duygulu anların yaşandığı program Tiyatro Ekibinin hazırlamış olduğu “VE ÇANAKKALE” adlı program ile sona erdi. Gençlik Merkezi yetkileri, böyle bir etkinliği yapmaktan gurur duyduklarını bildirdiler ve konuşla ilgili duygularını şöyle dile getirdiler:

“Başta Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, komutanından erine kadar bu mücadeleye iştirak eden bütün kahramanlarımızı, özgürlük ve bağımsızlığımız uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anar, büyük Türk Milletinin ve kahraman Türk Silahlı kuvvetlerinin bu anlamlı günlerini kutlar, saygılar sunarız.”    

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.