Gençlerden iki sınav

Gençlerden iki sınav

U17 ve U15 Genç milli takımlar bugün Fransa ve Hollanda ile iki maça çıkacak. Teknik Direktör Abdullah Ercan yönetimindeki U17 Milli takımı bugün özel maçta Fransa ile karşı karşıya gelecek.

Genç Milli takımlarımızda Fransa ve Hollanda mesaisi bugün. Abdullah Ercan yönetimindeki U17 takımı Fransa önünde. Sakarya Atatürk stadında oynanacak karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Milliler, Fransa ile 10 Aralık Perşembe günü bir karşılaşma daha yapacak.

U17 Milli Takım aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Muhammed Alperen Uysal, Sadık Çiftpınar, Okan Türksever (Galatasaray), Erhan Kartal,  Ozan Evrim Özenç (Denizlispor), Mehmet Topçu, Ömer Kandemir (Fenerbahçe), Hasan Türk (Beşiktaş), Emre Pehlivan (Bursaspor), Artun Akcakın (Gençlerbirliği), Mehmet Enes Sığırcı (MKE Ankaragücü), Okay Yokuşlu, Mert Çiftçi (Altay), Eren Yılmaz, Oğuzhan Azğar (Samsunspor), Taşkın Çalış (Borussia Mönchengladbach), Atakan Yiğitoğlu (Hertha BSC Berlin), Mehmet Şahin (Schalke), Rıdvan Armut (Rot Weiss Essen).
Teknik Direktör Turhan Mesci yönetimindeki U15 Milli takım ise bugün Hollanda ile özele maçta karşı karşıya gelecek. Hollanda'nın Nijmegen şehrindeki Groesbeekse Boys Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Milliler, Hollanda ile 10 Aralık Perşembe günü bir karşılaşma daha yaparak Yurda dönecekler.
U15 Milli Takımı aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Hasan Karakaş, Hüseyin Yesmesliler, Taylan Antalyalı, Burak Aydın (Bucaspor), Mert Yıldız, Oğuzhan Gökkaya, Yunus Emre Genç (Galatasaray), Taha Alper Çiber, Batıcan Aday (Bursaspor), Beykan Şimşek, Erman Taşkın (Fenerbahçe), Recep Niyaz (Denizlispor), Çağrı Gülcü (Altay), Gökhan Akkan (Ankaraspor), Tufancan Göçe (Samsunspor), Mert Ali Turgut (Malatya Belediyespor), Onur Yıldırım (B.Dortmund), Ali Çelik (B.Mönchengladbach), Serhat Çakmak (Ajax Amsterdam).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.