Gençlerde heyecan devam ediyor

Gençlerde heyecan devam ediyor

Futbol Amatör Küme U17 Liginde, üçüncü hafta geride kaldı. Üç hafta sonunda dört grubun üçüne ilçe takımları damgasını vurdu.

Konyaspor’un da bulunduğu A Grubunda Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Konya Şekerspor’un bulunduğu B Grubunda Karapınar Belediyespor ve C Grubunda ise Ereğlispor liderlik koltuğunu elden bırakmıyor. A Grubunda da Tümosanspor ile Demirspor arasında amansız bir zirve savaşı yaşanıyor. Son hafta maçlarında A Grubu lideri Tümosanspor, Karatay Belediyespor’u 2-0’la geçmeyi başardı. İkinci sıradaki Demirspor da, deplasmanda Akşehir Belediye Kültürspor’u 3-0 yenerek takibini sürdürdü. Konya Yolspor, iddialı Akşehir Endüstrispor’u 2-1 yenip ilk kez galibiyet ve üç puanla tanıştı. Medaş Tek Meramspor ise, son sıradaki Akşehir Gençlikspor’u 5-0’lık farklı skorla mağlup etti.

B Grubu lideri Çatalhüyük Çumra Belediyespor, oldukça zorlandığı maçta Mobilyacılar Sitespor’u 1-0 yendi ve averajla liderliğini korudu. 
C Grubu lideri Karapınar Belediyespor, fırtınalar estirmeyi sürdürüyor. Yeşil-kırmızılılar, sahasında Selçukspor’u bozguna uğrattı ve rakibini 9-1 yenerek koltuğu kaptırmadı.         
D Grubu lideri Ereğlispor’un keyfi oldukça yerinde. Yeşil-beyazlılar, Telekomspor engelini 4-2 geçip zirvede kalmayı sürdürdü. İkinci sırada yer alan Selçuklu Belediyespor, Havzanspor karşısında zor anlar yaşamasına rağmen, müsabakadan 4-3 galip ayrılarak takibi sürdürdü. Yeni Meramspor da, Konya Hilalspor’u 2-1 yenip zirve için iddialı olduğunu gösterdi.   
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.