Gençler göz dolduruyor

Gençler göz dolduruyor

Torku Konyaspor’un Antalya'da devam eden devre arası kampında yer alan genç oyuncular Ahmet Karaman, Ömer Esenkaya ve Yunus Emre Yalçın bu durumun kendileri açısında çok önemli bir fırsat olduğunu belirtirken, bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıkl

Torku Konyaspor’un Antalya'da devam eden devre arası kampında yer alan genç oyuncular Ahmet Karaman, Ömer Esenkaya ve Yunus Emre Yalçın bu durumun kendileri açısında çok önemli bir fırsat olduğunu belirtirken, bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını söylediler.

“HEDEF  A TAKIM FORMASI GİYMEK”

A2 Takımdan Torku Konyaspor'un Antalya kampına davet edilen genç oyuncular Ahmet Karaman, Ömer Esenkaya ve Yunus Emre Yalçın, antrenmanlarda gösterdikleri performans ile hem teknik heyetimizden hem de futbolcu ağabeylerinden büyük takdir alıyorlar.

Kendileri için yeşil beyazlı takım ile birlikte kampta bulunmanın çok özel bir fırsat olduğunu ifade eden genç oyuncular, "Burada her şey gerçekten çok güzel. Hedefimiz olan yerde birbirinden yetenekli, kaliteli ağabeylerimizle birlikte çalışma fırsatı buluyoruz. Şu an için her şey yolunda. Herkes bize yardımcı oluyor. Kendimizi yabancı gibi hissetmiyoruz. Hedefimiz tabii ki en kısa sürede ve en hazır şekilde Torku Konyaspor formasını giymek. Ama ilk planda burada bulunmak, antrenmanlara katılmakta çok güzel bir duygu. İnşallah Torku Konyaspor formasıyla önümüzdeki sezonlarda başarılı oluruz. Bize bu fırsatı veren Mesut Bakkal hocamıza da teşekkür ediyoruz" diye görüş belirttiler.

“DOĞRU TERCİH YAPMIŞIZ”

Çalıştığı diğer takımlarda genç oyunculara her fırsatta şans verdiğini ve kendilerinin de bu şansı iyi değerlendirdiklerini söyleyen Mesut Bakkal ise, "Alt yapı hocalarımızdan bir talebimiz oldu. Kendileri de bu üç çocuğumuzu bize gönderdiler. Doğru bir tercih yaptıklarını söyleyebilirim. Ağabeyleri ile böylesine güzel bir ortamda çalışmaktan onlarda büyük mutluluk duyuyorlar. Onlar için çok büyük bir fırsat. Bu fırsatı iyi kullandıklarını söyleyebilirim. Kendilerinin performansından memnunum. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu takıma önemli katkılar sağlarlar" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.