Genç kızın ani ölümü ilçeyi yasa boğdu

Genç kızın ani ölümü ilçeyi yasa boğdu

Halkapınar’da beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Anadolu Lisesi yeni mezunu Özge Katrancı, ilçeyi yasa boğdu.

 
Cumartesi günü akşam saatlerine Halkapınar'daki evlerinde baygınlık geçiren Özge Katrancı'yı (18) ailesi, Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Numune Hastanesi'ne sevk edilen Özge, yapılan tüm müdahalelere rağmen, 3 gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. 
Memleketi olan Halkapınar ilçesine getirilen genç kızın cenazesi, Merkez Ağa Camisi'nde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
Cenaze törenine, Özge'nin ailesi, yakınları, bu yıl mezun olduğu ve gittiği dershaneden öğretmenleri, arkadaşları, Halkapınar Kaymakamı Mustafa Duruk, Belediye Başkanı Fatih Şentürk, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Tamer Yöney, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Vehbi Arık ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Törene katılan Ereğli Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Süleyman Karadavarcı, ''Yetiştirdiğimiz en iyi, en mükemmel öğrencilerimizden biriydi. Geçen yıl sınıf başkanlığı da yapmıştı, acımız çok büyük. Özge, gelecekte öğretmen olmak istiyordu ancak ömrü yetmedi. Keşke her insan, her öğrencim Özge gibi olabilseydi. Kızımıza Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum'' dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.