Genç Kartal, son 3 maçta 6 gol yedi

Genç Kartal, son 3 maçta 6 gol yedi

PAF Ligi 23. hafta da geride kaldı. Lider Galatasaray ile aynı puan ve averajla 2. sırada yer alan Antalyaspor arasıdaki mücadele tüm hızıyla devam ediyor.

Dahası, iki takım son 11 haftaya başa baş girdi. Lig sonunda en az hata yapan takım mutlu sona ulaşacak. Zirvenin iddialı iki bu iki takımını izleyen ve 3. sırada yer alan Fenerbahçe ise deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak haftayı çok önemli 2 puan kayıpla kapattı.

Galatasaray, Florya Metin Oktay tesislerinde ağırladığı Bursaspor PAF takımını 2-0 mağlup ederken Antalyaspor da deplasmanda Gaziantepspor'u aynı sonuçla mağlup etti.. Ligde 3. sırada yer alan Fenerbahçe ise 1 puanla yetinde. Konyaspor, iç sahada Antalyaspor ve Galatasaray yenilgilerinin ardından, bu hafta da deplasmanda Trabzonspor’a yenilerek 3 hafta üstü üste puan alamadı.  Yeşil-beyazlılar, 3 maçta 6 gol yerken, rakip fileleri ise havalandıramadı.
PAF liginde, 23. hafta 3 maçı ev sahibi ekipler, 4 maçı deplasman takımları kazandı. 2 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı. Takımlar, rakip fileleri tam 30 kez havalandırırken, tüm maçlarda gol atıldı. En gollü karşılaşma ise 4-5 sonuçlanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Denizlispor maçı oldu.. Gençlerbirliği-Ankaragücü ve Kocaelispor-Eskişehir maçlarında ise fileler 3’er kez havalandı. Denizli ile birlikte Beşiktaş, Antalyaspor ve Eskişehirspor deplasmanda kazanana takımlar oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.