Genç gazetecilerden gazetemize ziyaret

Genç gazetecilerden gazetemize ziyaret

Özel Armağan İlköğretim Okulu tarafından yayınlanan Armağan Postası gazetesini çıkaran öğrenciler Okul Müdürü Hasan Mutluoğlu ve Halka İlişkiler Sorumlusu Erhan Metin ile gazetemizi ziyaret etti.

Gazeteci adayı genç öğrenciler, Armağan Postası’nın yeni sayısını gazeteci abilerine takdim etti. Öğrencilerin büyük özveriyle hazırladıkları Armağan Postası gazetesini inceleyen gazeteci abileri, genç gazetecilere başarı diledi.

ARMAĞAN POSTASI GAZETESİNİN 3. SAYISI ÇIKTI

Okul öğrencilerinin, öğretmenlerinin yardım ve yönlendirmeleriyle hazırlayarak yayınladıkları Armağan Postası gazetesinin 3. sayısı çıktı. Okulun faaliyetleri, öğretmen ve öğrencilerin yazıları ve şiirleri ile eğitimle ilgili röportajların yer aldığı gazete, zengin içeriğinin yanı sıra profesyonel tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Armağan Postası’nın yeni sayısını çıkaran öğrenciler gazetemizi ziyaret ederek, yeni sayıyı takdim etti, gazetecilik mesleğiyle ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu. Ziyarete Okul Müdürü Hasan Mutluoğlu, Halka İlişkiler Sorumlusu Erhan Metin, gazeteyi çıkaran öğrencilerden Zeynep Ataş, Hatice Erdem, Muhammed Tekin ve Hüseyin Atken katıldı. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ali Özcan ile gazetecilik mesleği, mesleğin önemi ve güçlükleri, gazetecilerin yaşadığı sıkıntılar konusunda görüş alışverişinde bulunan genç gazeteciler, kendi çıkardıkları Armağan Postası hakkında da görüş ve önerilerini aldı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.