Genç: Bütün rakipler güçlü

Genç: Bütün rakipler güçlü

Erkan Genç, "Rakip kim olursa olsun takımımız sahaya çıkıp elinden geleni yapacaktır. Kupada 3. turda mücadele eden her takım güçlüdür. Bu turda zayıf güçlü takım ayrımı yapılmasına katılmıyorum" dedi

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Erkan Genç, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur karşılaşmasında eşleştikleri Gümüşhanespor kurasını değerlendirdi. Başkan Erkan Genç, rakip kim olursa olsun Anadolu Selçukspor'un elinden geleni yapacağını belirtti.

KUPA ÖNEMLİ

Konya Anadolu Selçukspor Başkanı Erkan Genç, “Rakip kim olursa olsun takımımız sahaya çıkıp elinden geleni yapacaktır. Kupada 3. turda mücadele eden her takım güçlüdür. Bu turda zayıf güçlü takım ayrımı yapılmasına katılmıyorum. Sonuçta bu turu geçen ekipler gruplarda mücadele etme hakkını kazanacaklar. Bu bizim gibi kulüplere maddi anlamda katkı sağlanması anlamında önem taşıyor. Aynı zamanda futbolcuların kendilerini gösterebileceği bir ortamda futbol oynamalarını sağlamaktadır" şeklinde görüş belirtti.

KUPAYA ÖNEM VERİYORUZ

"Uzak bir deplasmanda oynayacak olmamız dışında düşündüğümüz bir şey yok" diyen Anadolu Selçukspor Başkanı Erkan Genç, "Hedefimiz gruplara kalabilmek. Eğer gruplara kalabilirsek,  lig maçlarında forma şansı bulamayan oyuncularımız kupa grup maçları serisinde daha fazla oynama şansı bulacaklar. Buda onların maç eksiğini giderdiği gibi daima oynamaya hazır tutacak. Teknik heyetimizinde görüşü bu şekilde. Bu nedenle kupa maçlarına da önem veriyoruz. Kura çekiminin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah ligde yakaladığımız seriyi kupa maçlarında da sürdürürüz ” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.