Genç bisikletçi Engin’i Allah korudu

Genç bisikletçi Engin’i Allah korudu

Antrenman sırasında kaza geçiren Özel İdarespor Genç Bisiklet takımı sporcularından Engin Yılmazı Kulüp Başkanı Hüseyin Eşgin tedavi gördüğü evinde ziyaret etti.

Konya İl Özel İdarespor kulübü genç bisiklet takımı sporcularından Engin Yılmaz Meram ilçesi Hatıp mevkiinde antrenman sırasında kaza geçirdi. Saat de 95 kilometre hızla yokuş aşağı inerken keskin virajı alamayan ve önüne çıkan araca çarpmamak için dümen kıran Engin Yılmaz tarlaya uçtu. Kaza esnasında kask takmadığı için başından ve bacaklarından darbe alarak yaralanan Yılmaz’ı; antrenör Ayhan Aytekin hastaneye kaldırdı. Hastanede ilk müdahalenin ardından başına 8 ve sol bacağına da 3 dikiş atılan Yılmaz dün taburcu oldu.

Genç sporcuyu Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eşgin, Kulüp Sekreteri Ekrem Küçük ve Basın Müdürü Rahmi Dalmaç tedavi gördüğü evinde ziyaret ettiler. Yılmaz’ı evinde ziyaret eden İl Özel İdarespor kulübü Başkanı Hüseyin Eşgin genç sporcuya geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kulüp Başkanı Eşgin “Engin Yılmaz gelecek vaat eden genç sporcularımızdan birisi. Bu olay bizleri son derece üzmüştür. Bisiklet zor bir spor dalı. Zaman zaman böyle kazalarla karşılaşıyoruz. Genç sporcumuzu Allah bizlere bağışladı. Allah beterinden korusun; sporcumuza büyük geçmiş olsun. Genç sporcumuzun bir an önce sağlığına kavuşarak bisiklet sporuna geri dönmesini arzu ediyoruz” dedi. Selçuklu Lisesi 2. Sınıf öğrencisi Engin Yılmaz 3 yıldır bisiklet sporu ile uğraşıyor ve halen İl Özel İdarespor genç bisiklet takımında pedal çeviriyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.